22 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Viata inseamna relatii iubitoare si conexiune. Studii importante arata ca nivelul de fericire al oamenilor se masoara nu in averi, functii sau posesiuni, ci in calitatea relatiilor pe care le au cu oamenii. Astfel, relatiile semnificative ne fac viata mai frumoasa. Iar daca ii intalnim pe acesti 3 oameni speciali, trebuie sa ne consderam bine-cuvantati pentru usuratatea pe care o putem accesa cu ajutorul lor.

Sufletul pereche

Sufletul pereche este acea persoana cu care faci click din prima clipa cand ai intalnit-o. Intre voi exista o comunicare foarte facila. Pot aparea chiar si certuri sau divergente intre voi, dar tot timpul, acestea sunt rezolvate si nu fac decat sa intareasca relatia. Chiar daca timpul va desparte, reuniune e mereu intensa si pare ca timpul nici nu ar fi trecut.

Daca nu este vorba despre membri ai familiei, cand intalnesti aceste persoane, ele iti dau inca de la inceput senzatia de familiaritate, de parca ai fi decis sa incluzi aceasta persoana in lumea ta inca de dinainte sa va fi cunoscut.

Foto: Pixabay

Foto homepage: Travis Modisette

Contrar culturii populare, sufletul pereche nu este neaparat de sex opus si nu aveti neaparat o relatie de tip romantic. Poate fi un prieten bun, un mentor, un invatator, un membru al familiei, uneori un animalut cu care impartasesti o relatie speciala. Toata lumea isi intalneste sufletul pereche la un moment dat in viata si daca nu l-ai intalnit pana acum, acesta va aparea cu siguranta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri