Cel mai mare folos pe care un parinte il poate aduce copilului sau este sa-si indrepte greselile sale pentru a nu impovara umerii copiilor sai cu ele.
de Alina Albert, experta Garbo

autoare a cartilor "O calatorie dincolo... de moarte" si "Farmece, Vampirism energetic si Vindecare spirituala"

____________________________

Parintii au o datorie spirituala mult mai mare fata de copiii lor decat cea materiala. Material vorbind, au datoria sa-i sustina pana cand cresc si pot avea grija singuri de ei insisi. Atat! Am vazut adesea parinti preocupati excesiv de ce bunuri sa ofere copiilor lor si mai putin de ce comori sufletesti sa le ofere.

Uneori parintii nu mai au si nu mai pot sa-si ajute copiii. Nu de putine ori, acesti copiii le intorc spatele. Asta este, atunci cand semeni vant, culegi ploaie! Ai semanat doar bani, nu poti sa culegi iubire. Cel mai mare folos pe care un parinte il poate aduce copilului sau este sa-si indrepte pacatele sale, pentru a nu impovara umerii copiilor sai cu ele. De vrei sau de nu vrei, pacatele tale se transmit copiilor "pana la al noualea neam".

Foto: Rinelle / Shutterstock.com

Stiu, o sa spuneti ca fiecare raspunde individual pentru ceea ce face. Partial adevarat. Pacatele grele se transmit automat generatiei urmatoare, daca cel care le-a comis nu le-a indreptat in timpul vietii sale! Asa cum trupul fizic pastreaza informatiile despre stramosi (daca ai avut stramosi atletici, ai toate sansele sa ai un trup frumos/daca ai avut stramosi lenesi si inclinati catre pantec, ai toate "sansele" sa mostenesti un trup cu probleme) -asa si trupul energetic pastreaza informatii despre cum au folosit energia vietii stramosii nostri. Daca ei au folosit-o prost, vei fi dintre aceia care trebuie sa se cazneasca mult pentru reusite in viata.

Ca sa intelegeti mai bine.....poti fi campion la baschet daca nu depasesti 150 cm inaltime? Ai putea. ...dar cat ar fi de greu?

Zestrea stramoseasca este aluatul din care ne planificam viata. Ca atare, datoria de parinte este sa-ti cresti in iubire copilul (cu ce da Domnul, nu suntem toti avuti), sa-i insufli valori spirituale, sa ai un exemplu frumos de viata pentru el, apoi sa-l lasi liber, chiar daca iti vine greu!

Citeste continuarea articolului pe pagina urmatoare
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri