29 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Cel mai mare folos pe care un parinte il poate aduce copilului sau este sa-si indrepte greselile sale pentru a nu impovara umerii copiilor sai cu ele.

Uneori relatiile parinti -copii sunt compromise din vina unui parinte sau a ambilor. Copilul este furios si nu mai vrea sa auda de el/ei. Ce-i ramane parintelui? Sa se indrepte daca a fost violent, betiv, curvar, zgarcit sau egoist. Poate ca indreptarea n-o sa-i aduca copilul pierdut inapoi, dar nici n-o sa-i mai apese acestuia viata prin pacatele sale. Daca nu ai ce sa oferi copilului tau, ofera-i o rugaciune... sigur ii va folosi candva!

Astazi ne concentram pe sentimentul de vina. Pacatele spovedite sunt iertate. Remuscarile si vinovatia exagerata imbolnavesc sufletul si trupul. Probabil ca noi nu putem intelege marea mila, iubire si toleranta pentru ca ni-L reprezentam pe Dumnezeu in campul limitarilor noastre. Dumnezeu este de necuprins in iubire si iertare. Daca nu crezi in iertarea Lui Dumnezeu este ca si cum Il socotesti pe Dumnezeu un ranchiunos care n-are alta treaba decat sa stea pe capul tau si sa te mustre zilnic. Un pacat regretat din inima si indreptat cu iubire este iertat de Dumnezeu. Ceea ce la noi, oamenii este cu neputinta, la Dumnezeu este cu putinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Vinovatia te blocheaza energetic intr-o experienta distructiva. Iti strica prezentul si foarte posibil, viitorul. si cel mai grav….te indeparteaza de Dumnezeu, pentru ca nu mai crezi in iertarea Lui. Orice departare de Dumnezeu scade vibratia gandurilor noastre.

Rugaciunea pentru inima vinovata este:

*Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine pacatosul* (chiar daca am mai spus-o, este foarte folositoare)

Si spovediti-va.... ESTE UN MEDICAMENT SPIRITUAL EXTRAORDINAR! Este o lectie de iubire si de smerenie. Sa iti recunosti greselile in fata altui om inseamna ca ai biruit mandria si ai inteles ca Dumnezeu nu te-a lasat doar pe tine pe pamant.Omul este o fiinta globala, altfel, ne facea Dumnezeu cate un pamant in miniatura fiecaruia si ne lasa sa traim singuri.

***

Alina este autoarea cartilor "O calatorie dincolo... de moarte" si "Farmece, Vampirism energetic si Vindecare spirituala"

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Foto homepage: gornostay / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri