Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa ti le daruiesti tie insati:

Ritmul alert al fiecarei zile, indatoririle nenumarate, stresul si presiunea de la serviciu isi pun amprenta asupra noastra si adesea uitam de noi si ii punem pe primul loc pe cei din jur. Intr-un interviu cu faimoasa Oprah Winfrey, citat de publicatia Huffington Post, autoarea americana Iyanla Vanzant spune ca este esential sa ne punem pe noi insene pe primul loc si sa ne ingrijim de starea noastra mentala si fizica.

Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa ti le daruiesti tie insati:

1. Rasfat prin infrumusetare

Meriti cu siguranta o zi la salonul de infrumusetare, unde profesionistii sa se ocupe de tine cum stiu ei mai bine. Daruieste-ti rasfat, dar si mai mult timp pentru tine lasandu-te pe mana specialistilor. Epilarea, una dintre cele mai consumatoare de timp tehnica de infrumusetare, poate fi uitata, daca apelezi la epilarea definitiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Parerea generala despre epilarea permanenta este ca ar fi o procedura scumpa, insa cu un calcul simplu vei vedea ca este mult mai economica decat epilarea cu lama, crema sau ceara. Noi am descoperit aceasta tehnica de epilare definitiva in Bucuresti, la un pret accesibil pentru orice femeie. Nu mai este un lux pentru a scapa definitiv de parul nedorit de pe corp, fara durere si fara fire de par crescute pe sub piele, asa ca ar trebui sa-ti daruiesti singura un astfel de rasfat.

2. Flori

Florile au darul de a infrumuseta casa si biroul si au o influenta importanta asupra starii tale de spirit. Numeroase studii au demonstrat ca prezenta lor are un impact pozitiv asupra emotiilor noastre. O camera cu flori ne ajuta sa lucram mai eficient, sa ne pastram echilibrul mental si ne confera o stare de relaxare si buna dispozitie.

Oricarei femei ii place sa fie inconjurata de flori colorate si parfumate si nu ar trebui sa astepte sa le primeasca in dar pentru a se bucura de ele. Daruieste-ti singura un buchet de flori in fiecare saptamana si vei vedea ca starea ta de spirit se va imbunatati ori de cate ori le privesti.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

3. Un parfum care sa te reprezinte

Coco Chanel spunea ca „o femeie care nu se da cu parfum nu are niciun viitor” si este stiut deja faptul ca simtul olfactiv este strans legat de emotiile noastre. Probabil ai observat ca, atunci cand simti mirosul unei prajituri pe care o gatea mama ta in copilarie, esti transportata cu gandul in mod automat in bucataria ei, sau atunci cand simti mirosul de tei mintea iti zboara la vacanta de vara de pe vremea cand erai inca eleva.

Mirosul, asadar, este definitoriu pentru unele momente, dar mai ales pentru persoane. Daruieste-ti singura parfumul acela cu un pret mai piperat, daca simti ca el te reprezinta. Te vei simti eleganta ori de cate ori il vei purta, iar acest lucru este nepretuit.

4. Desertul sau mancarea preferata fara sa tii cont de calorii

Medicii ne recomanda sa fim mereu atenti la ce punem in farfurie, deoarece o alimentatie sanatoasa, fara excese, este cheia unui organism puternic. Din cand in cand insa, merita sa le daruiesti papilelor tale gustative un adevarat deliciu.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

O placere culinara „vinovata” este binevenita din cand in cand. Cata vreme ai un stil de viata sanatos, ai dreptul si chiar iti recomandam sa te rasfeti cu un desert plin de calorii macar o data pe luna. Daruieste-ti singura o iesire la cofetarie sau la un restaurant si bucura-te de o masa copioasa.

5. Timp pentru tine insati

Am lasat la final unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa ti le daruiesti singura: timpul. Uneori proiectele de la serviciu, activitatile casnice si indatoririle familiale ne acapareaza tot timpul si 24 de ore nu ne sunt suficiente pentru a ne termina treburile. Cheia este sa prioritizezi si sa-ti iei macar o data pe saptamana o ora pentru a te bucura de o carte buna, de o baie fierbinte si lunga, de cateva momente in care sa fii doar tu cu gandurile tale.

Potrivit psychologytoday.com, daca petreci timp cu tine insati iti vei reincarca bateriile, vei deveni mai productiva si vei scapa de stres si anxietati.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Cele mai încurajatoare citate despre succes Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Care a fost ultimul dar pe care ti l-ai facut singura?

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri