12 Mai 2016 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Corpul emotional (sau corpul care simte, sau corpul durere) este o parte integranta a existentei noastre. A invata sa interactionam pozitiv cu aceasta parte din noi insine este esential pentru aceia dintre noi care dorim sa ne schimbam vietile in "mai bine". :)

Cateva practici care te ajuta sa vindeci corpul emotional

Cand te gasesti in acea stare, in captura unei emotii negative incearca sa...

- Rezisti impulsului de a ignora emotiile tale, de a fugi de ceea ce simti sau de a le judeca ca fiind ceva negativ. Intreaba-te ce incearca aceste emotii sa iti spuna. Toate emotiile, inclusiv cele negative – exista pentru un motiv, te ajuta sa auzi mesajul pe care corpul tau emotional incearca sa ti-l spuna.

- Fii obiectiv/a. Daca iti spui la persoana I ca te simti, furios/oasa, depresiv/a, stresat/a, va fi foarte dificil sa te detasezi de aceste emotii. Incearca mai intai si apoi invata sa vezi emotiile doar ca pe niste forme de energie care trec prin noi, dar nu suntem noi.

- Practica auto-compasiunea. Daca te simti coplesit/a, spune-ti „Orice mi-ar spune frica, nimic nu ma poate distruge. Am o reactie puternica in acest moment, aceasta va trece.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

- Asuma-ti responsabilitatea! Daca te gasesti intr- situatie cand ai o reactie incontrolabila, intreaba-te ce este acel ceva pe care trebuie sa il faci ca sa schimbi raspunsul tau automat la astfel de situatii.

- Mediteaza. Meditatia este unul dintre cele mai bune moduri de a te conecta la adevaratul tau sine. In linistea meditatie, mintea se desprinde de vechile credinte despre noi isnine si lume pe care le-a acumulat. (Meditatia se invata si ai nevoie de practica, dar nu renunta. Pe internet exista meditatii ghidate iar cel mai simplu mod de a intra intr-o stare de meditatie este sa iti asculti respiratia.)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri