Cum sa accepti infrangerile si vremurile dificile. Cuvintele lui Paulo Coelho iti pot schimba viata in 30 de secunde!

6 Mai 2016 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Atunci cand o frunza cade din copac iarna, se simte ea invinsa de frig?

Iti recomandam aceasta lectura pe care o poti citi in numai 30 de secunde si care iti poate schimba viata si perspectivele la 180 de grade. Este un fragment din romanul “Manuscrisul gasit la Accra” al scriitorului Paulo Coelho si care a facut inconjurul internetului, aparand in diverse forme pe diverse site-uri si bloguri.

Paulo Coelho: Nu exista invingatori si nici invinsi, ci doar etape prin care trebuie sa trecem

Atunci cand o frunza cade din copac iarna, se simte ea invinsa de frig?

Copacul ii spune frunzei: “Acesta este ciclul vietii. Poate crezi ca o sa mori, insa continui sa traiesti in mine. Datorita tie sunt viu deoarece pot sa respir. Tot datorita tie m-am simtit iubit deoarece am fost capabil sa ofer umbra calatorului epuizat. Seva ta este in seva mea, suntem una.”

Foto: LilKar / Shutterstock.com

Se simte invins un barbat care isi petrece ani de zile pregatindu-se sa urce cel mai inalt munte din lume si cand ajunge pe munte descopera ca natura a acoperit piscul cu nori de furtuna? Omul ii spune muntelui: “Nu ma vrei de data aceasta, insa vremea se va schimba si intr-o buna zi o sa reusesc sa ajung in varf. Intre timp, tu vei fi tot aici asteptandu-ma pe mine.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Declara un tanar respins de prima lui dragoste ca dragostea nu exista? Tanarul isi spune lui insusi: „O sa gasesc pe cineva mai bun capabil sa inteleaga ceea ce simt. Si apoi o sa fiu fericit pentru tot restul zilelor mele.”

Iarna isi da silinta sa castige suprematia, insa la final este obligata sa accepte victoria primaverii care aduce cu ea flori si fericire.

Vara si-ar dori sa faca astfel incat zilele ei calde sa dureze pentru totdeauna deoarece crede ca a ei caldura este buna pentru pamant, insa in cele din urma trebuie sa accepte sosirea toamnei, care ii va permite pamantului sa se odihneasca.

Gazela mananca iarba si este devorata de lei. Nu este o chestiune de cine este mai puternic, ci este felul lui Dumnezeu de a ne arata ciclul mortii si al renasterii.

Si in acest ciclu nu exista nici invingatori, nici invinsi, ci doar etape prin care trebuie sa trecem. Cand inima omului va intelege acest lucru va fi libera, capabila sa accepte vremurile dificile si sa nu fie inselata de momentele de glorie.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

In ciclul naturii nu exista un asemenea lucru precum victoria sau infrangerea: exista doar miscare.

 

*Fragment din "Manuscrisul gasit la Accra" de Paulo Coelho; via facebook

Foto homepage: Benjamin Haas / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri