Nu mai merge asa, nu mai pot, ma consuma toate astea, nu mai merge. Stiu, nici la mine nu mai merge. Incepe sa doara, de fapt, doare deja. Se uita la el si-i paru rau pentru el, nu-i placea sa-l vada asa, prada indoielilor, si cu toate astea nu putea sa-i dea drumul, nu inca.

Nu-si spuneau aproape nimic, cuvintele erau de prisos in acel dans al privirilor. Zambea si-l chema spre ea, nu avea de gand sa-i dea drumul, continua sa-l tenteze, iar el parea sa-i cedeze. Intrase deja in micul ei joc, ar fi putut oricand sa-si scoata o alta tigara, dar acel tango ciudat al privirilor il absorbise complet. Atunci cand unul dintre ei facea un pas spre celalalt, fie el sau ea facea un pas sau doi inapoi. La un moment pareau sa se invarta unul in jurul celuilalt. Se uitau fix in ochii celuilalt, nici unul nu ceda. Era ca si cum dorinta plutea in jurul lor, invaluindu-i ca intr-o ceata densa. Erau complet absorbiti unul de celalalt, lumea din jurul lor disparuse in fundal, nu observau nici macar privirile mirate ale unui cuplu care se oprise si-i privea. il chema spre ea, voia sa fie sarutata, dar... Ofta, se apropie de el si-i puse tigara in gura. ii zambi.
-Poftim, ca sa nu zici ca sunt rea.
El lua tigara si o puse la loc in pachet, parea obosit, dar si confuz.
-Ce-i? Ai vrut sa fumezi, ti-am dat tigara inapoi.
-Nu mai pot.
-Nu mai poti sa fumezi, ti-a trecut cheful sau nu mai poti...cu noi?
-Ambele. Hai sa mergem, se face tarziu.
-Da. Mai bine asa, oricum nu ajungem nicaieri. Era dezamagita si nu o ascundea, dar nici nu se dadea batuta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest A contat cine a zbierat mai tare

Se indreptara spre iesirea din parc. Lui ii suna telefonul, gata cu magia pe seara aia. Era furioasa, ca de obicei momentele lor de liniste erau rare si scurte. Se indeparta de el, voia sa fuga departe de el, dar mai ales voia sa-si ascunda lacrimile de ciuda. isi inclesta pumnii pana ii intrara unghiile in carne, ii venea sa planga, dar isi promisese ca nu o va face niciodata in fata lui.

Se intreba la ce bun atata zbucium si durere, oare meritau toate astea, chiar merita el ca ea sa treaca a prin atatea. Nu avea nici o siguranta alaturi de el, nu-i spusese niciodata ce simtea pentru ea, deci nu avea nici un motiv sa mai ramana langa el si cu toate astea... Trase aer in piept, inchise ochii si incerca sa lase supararea sa treaca, trebuia sa renunte la toate supararile astea.

“Rabdare, ai rabdare, va fi bine, nu forta nota. Ai promis ca-i dai timp,”ofta. O chema, se facu ca nu-l aude, inca nu-i trecuse supararea si nu voia sa-i spuna lucruri care ar fi durut. il lasa sa vina el la ea. ii auzea pasii in spatele ei, ii simti respiratia calda. O lua in brate, isi lipi fata de a ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri