Nu mai merge asa, nu mai pot, ma consuma toate astea, nu mai merge. Stiu, nici la mine nu mai merge. Incepe sa doara, de fapt, doare deja. Se uita la el si-i paru rau pentru el, nu-i placea sa-l vada asa, prada indoielilor, si cu toate astea nu putea sa-i dea drumul, nu inca.
-Eu rau? Deloc, gresesti persoana, sunt un ingeras. Radea
-Tu inger, fereasca Dumnezeu, in nici un caz mai degraba un drac impielitat care ma face sa sufar. il lua in brate, radeau amandoi. Era clar ca in seara aia nu vor gasi raspunsurile pe care le cautau, seara aia urma sa decida daca aveau sa arunce prosopul sau daca vor mai continua.
-Deci ma mai vrei.
-Da, ti-am spus deja o data.
-Stiu, voiam doar sa ma asigur.
-Numai ca nu stiu pentru cat timp.
-Nu trebuie sa luam o hotarare in seara asta.
-Va trebui la un moment dat.
- Nu inca, nu daca nu renunt eu, gandi ea.
Continuara sa se plimbe agale pe aleea care de acum se apropia de capat. Se oprira putin.
-Trebuie sa fumez. Se opri si-si cauta pachetul prin buzunarele de la blugi.
-Sper ca nu din cauza mea, ridica o spranceana, stia ca era din cauza ei, il punea in niste situatii care il obligau pentru prima data in viata sa-si puna intrebari la care nu se gandise pana atunci.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest A contat cine a zbierat mai tare

Gasi pachetul de tigari, scoase o tigara, o puse in gura si dadu sa o aprinda cand ea i-o lua. ii zambi strengar si incepu sa se joace cu ea. tigara aluneca usor printre degetele ei ca un sarpe fragil care s-ar fi rupt in doua daca ea l-ar fi strans mai tare.

Intinse mana ca sa o ia, dar ea facu un pas inapoi. Ii zambea strengar in continuare, il fixa cu privirea, il chema spre ea, il tenta din nou.
-Vino si ia-o, hai, nu-ti fac nimic promit, numai ca ochii ei spuneau cu totul altceva.
- Nu pot, avea o privire trista, iar vocea ii parea franta, ca si cum ar fi obosit sa mai joace jocul lor bizar.
-De ce?
--Pentru ca daca vin am sa vreau sa te sarut, si nu mai pot, nu mai vreau.

Intinse mana din nou dupa tigara, dar ea o ascunse la spate, il chema spre ea. Ofta nu voia sa se apropie prea mult de ea, era ca si cum ii era teama, numai ca ea nu-l lasa deloc. il fixa cu privirea obligandu-l sa se uite si el in ochii ei, mainile lui se intindeau in continuare cerand banala tigara care parea sa fie singurul lucru care ii tinea impreuna. Mai facu un pas spre ea, dar ea se dadu inapoi, nu-l lasa deloc, voia sa se joace cu el in seara aia, voia sa-l tenteze din nou.

Incet, incet il atrase si pe el in jocul ei ciudat, care se transforma de acum intr-un dans al dorintei in care partenerii se privesc dar nu se ating. Era ca si cum executau pasii de dans, netinandu-se insa de maini, fiind mai degraba tinuti impreuna de o banala tigara care continua sa se strecoare printre degetele ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri