Sparge Codul Numerologic Personal: Ce spune ultima cifra din CNP despre personalitatea ta secreta!

25 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 969 share-uri

Din punct de vedere numerologic, cea de-a 13-a cifra din CNP este o cifra speciala, cu o amprenta energetica puternica si cu un continut informational bogat. Afla lucruri inedite despre personalitatea ta reala pornind de la ultima cifra a CNP-ului!

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 4

Chiar daca esti o persoana emotionala si sensibila, iubesti stabilitatea mai mult decat orice. Ai o personalitate telurica si simtul tau pentru estetic este foarte dezvoltat. Iti plac lucrurile frumoase si vrei ca acestea sa te inconjoare si in caminul tau. Pui mare pret pe familie, cultura si educatie, dar si pe valorile traditionaliste. Nu iti place sa iti asumi riscuri atunci cand vine vorba de bani, dar in dragoste te arunci cu o patima nebuna. Nu cunosti jumatati de masura si iubirea ta este pe viata.

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 5

Esti o persoana misterioasa, introvertita si cu un intelect aparte, un om al ideilor, al conceptelor si al viziunilor. Iti place sa te dezvolti continuu si sa inveti in permanenta lucruri noi. Esti flexibila si fata de schimbare si nu depui eforturi colosale in a te adapta unui mediu nou. Iubesti calatoriile si varietatea, iar curiozitatea ta nativa te poate impinge sa iti gasesti dragostea pe meleaguri indepartate.

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 6

6 imprima personalitatii tale o energie dinamica, vivace, coplesitoare. Esti genul de persoana alaturi de care nu te vei plictisi cu siguranta. Ai o personalitate contradictorie, duala, gata sa cucereasca lumea si pe ceilalti. Ai succes in meseriile in care interactionezi cu oamenii, in care gestionezi, coordonezi, indrumi, conduci. Chiar daca te impui cu usurinta si te enervezi la fel de repede, iti displac conflictele si disensiunile. Faci de aceea apel la spiritul tau de diplomatie si incerci sa le aplanezi. In relatii, esti pasionala, insa ai tendinta de a fi usor geloasa si posesiva.

Foto int: Photosani / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri