25 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 969 share-uri

Din punct de vedere numerologic, cea de-a 13-a cifra din CNP este o cifra speciala, cu o amprenta energetica puternica si cu un continut informational bogat. Afla lucruri inedite despre personalitatea ta reala pornind de la ultima cifra a CNP-ului!

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 7

Esti o persoana introspectiva, meditativa, individualista, cu o mare capacitate de analiza. De asemenea, ti se spune adesea ca esti o persoana rezervata si ca nu lasi sa se stie prea multe lucruri despre tine. Chiar daca esti o persoana logica si rationala, esti atrasa de spiritualitate si de tot ceea ce inseamna psihic si paranormal. Punctele tale forte sunt reprezentate de agerimea mintii, de originalitate si de imaginatie. Esti o persoana minutioasa si iti place sa descoperi, sa cercetezi, sa pui lucrurile cap la cap. Iubesti linistea.

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 8

Cifra 8 imprima personalitatii tale o amprenta energetica speciala. Ai un caracter nobil si esti de o delicatete sufleteasca rara. Pe plan profesional, esti foarte responsabila. Chiar daca unii spun despre tine ca nu esti tocmai o persoana ambitioasa, pui suflet in ceea ce faci si stralucesti in domeniul tau de activitate. Iubesti sincer si dezinteresat si chiar daca spiritul tau de aventura se evidentiaza adeseori, iti doresti stabilitate pe termen lung de la partenerul de viata. Atunci cand te-ai indragostit cu adevarat, renunti cu greu la persoana respectiva. Ai parte de noroc in multe aspecte ale vietii, insa in dragoste poti traversa suferinte si etape karmice dificile pana cand vei ajunge sa iti cunosti sufletul pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 9

Esti o persoana care iubeste oamenii si isi doreste sa vada tot ce este mai frumos in ei, un adevarat cavaler al umanitatii. Te poti caracteriza de aceea ca o persoana toleranta, militand adesea pentru drepturile celorlalti. Le acorzi increderea si sprijinul tau. Iti place sa oferi, dar doresti sa primesti la randul tau. Adeseori te lasi condusa de emotiile tale si acest lucru te poate influenta in a lua decizii nu tocmai benefice pentru tine. Esti atasata de credintele si valorile tale si esti ca un vulcan cand acestea nu iti sunt respectate sau intelese.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri