11 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 155 share-uri

Deseori poti aluneca pe panta gandirii paguboase ca, daca nu esti suficient de bogat, daca nu arati suficient de bine si nu ai suficient succes, atunci nu meriti sa te bucuri de ce iti ofera viata. Insa, daca iti accepti imperfectiunile si vulnerabilitatile acum, te deschizi in fata iubirii si a bucuriei si vei fi fericit in momentul prezent, nu intr-un viitor incert.

Bucuria si succesul nu sunt cauzate de perfectiune. Cele mai importante lucruri in viata le obtii doar daca iti cultivi curajul de a fi imperfect, vulnerabil si plin de compasiune, atat fata de ceilalti, cat si fata de tine insuti.

Deseori poti aluneca pe panta gandirii paguboase ca, daca nu esti suficient de bogat, daca nu arati suficient de bine si nu ai suficient succes, atunci nu meriti sa te bucuri de ce iti ofera viata. Si doar atunci cand ti-ai indeplinit scopurile meriti sa fii fericit. Insa, daca iti accepti imperfectiunile si vulnerabilitatile acum, te deschizi in fata iubirii si a bucuriei si vei fi fericit in momentul prezent, nu intr-un viitor incert.

Acum este momentul potrivit sa reevaluam si sa redefinim succesul si munca. In “Kharma Yoga”, Swami Vivekananda, un cunoscut filosof al secolului al XIX, spunea: “Munceste neincetat, insa renunta la atasamentul fata de munca. Nu te identifica cu nimic altceva. Pastreaza-ti mintea libera. Tot ceea ce vezi, toata durerile si suferintele sunt conditii necesare ale lumii acesteia; saracia, bogatia si fericirea nu sunt decat chestiuni de moment. Ele nu apartin naturii noastre reale. Natura noastra este dincolo de nefericire sau fericire… nefericirea este cauzata de atasament, nu de munca.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

de Ramona A.

Foto homepage: De Visu / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri