2 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Patul nefacut, doua-trei cani pe masuta, zeci de reviste deschise anapoda. Da, viitorul era clar. Zgomot in departare. Asa de dimineata? Se apropie timid de coltul geamului. Dar ce-ar fi daca...

“Stiti, nu e nicio gaura in perete, nu am pe unde fugi”

O busi din nou rasul, in timp ce ele nu contenira cu replicile acide.

Isi aminti din nou de planul ei secret. Se privi in oglinda. Arata bine. Asa, cocotata pe tocurile ei de 15, cu sanii la vedere si picioarele frumoase, evidentiate de fusta conica (asta citise intr-o postare pe Facebook, nu era de la ea).


Foto: Kaspars Grinvalds / Shutterstock

Daca ar fi vazut-o un barbat acum, ar fi placut-o?

Da, isi spuse ea. Dar ea l-ar fi placut?

Se uita pe scaun, la blugii prespalati si bluza lalaie. Stramba din nas. Nu, l-ar fi placut mai mult daca ar fi placut-o in alea.

Asa ca renunta la partea cu hainele de lux, nu erau pentru ea.

Mai zabovi ceva timp pe strazi: ba admirand o trupa de actori ce isi dadeau licenta intr-o piesa pe scena unui teatru de provincie, ba facand niste poze in parcul din apropiere, ba vorbind la telefon cu prieteni pe care nu ii mai vazuse de ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Caria dentară – ce este și cum se tratează

Aia fusese ziua ei, isi spuse. Ajunse in statie. Se aseza pe bancuta. Era, din nou, atat de liniste. Zi din aia cu nori amenintatori, palcuri de albastru senin ici, colo si raze luminoase de asfintit.

Un alt gand ii trecu prin minte. E prea putin pentru tot ce isi doreste. Se simti asa, ca o furnica ce ar vrea sa fie albina, sa faca atat de multe, sa i se intample atat de multe, dar ale carei puteri erau mult prea slabite.

Isi aminti din nou de cele doua promisiuni de la inceput. Pesemne ca jumatatea ei nu merge cu autobuzul. Ce risipa, nici nu stie! Lasa, va tine ea minte tot si ii va povesti. Ba chiar ii va si arata. Da, la prima intalnire asta va fi: descopera viata si oamenii intr-o singura calatorie cu RATP-ul. Ce slogan bun!
Trebuia sa recunoasca, nu mai era atat de entuziasmata ca dimineata. Isi lua un Strongbow (medicament garantat contra tristetii) si ajunse din nou, acasa.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Se tranti pe fotoliu, isi deschise sticla de cidru si televizorul.

Pe ecran aparura doi ochi albastri. I se parura cunoscuti. Si, apoi, replica: “Tomorrow is another day!”

Perfect match, spuse ea tare si izbucni in hohote de ras.

* un articol de Marina R.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri