2 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Patul nefacut, doua-trei cani pe masuta, zeci de reviste deschise anapoda. Da, viitorul era clar. Zgomot in departare. Asa de dimineata? Se apropie timid de coltul geamului. Dar ce-ar fi daca...

de Marina R.

Se privea de ceva timp in oglinda. Se machiase in graba si acum nu se putea desparti de gandurile ce se revarsau din ochii aia verzi. Incercase sa-si ridice colturile gurii. Asa, ca intr-un zambet. Decretase ca nu, zambetul nu a fost inventat pentru ea.

Patul nefacut, doua-trei cani pe masuta, zeci de reviste deschise anapoda. Da, viitorul era clar. Zgomot in departare. Asa de dimineata? Se apropie timid de coltul geamului.

Dar ce-ar fi daca…

Foto: 135pixels / Shutterstock.com

Isi aminti o zi si un gand de saptamana trecuta. Se certase cu prietena ei cea mai buna si primul impuls fusese sa faca pe suparata toata ziua. Dar avea o groaza de lucru si stia ca, odata certata cu cineva, nu mai era buna de nimic toata ziua. Atunci decisese sa faca exact pe dos. Si ii iesise de minune.

Asa ca facu saltul si in ziua aceea mohorata de octombrie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Val-vartej, indesa plapuma, ascunse pernele si revistele, deschise larg geamurile si isi trase o pereche de blugi prespalati, o bluza lalaie si niste cizme uzate.

Cand sa iasa pe usa, se intoarse o secunda si se privi in oglinda mare, de pe hol.

• Tu vei avea o zi minunata! decreta ea, miscandu-si degetul aratator, ca amenintare.

Dadu sa iasa, dar se opri si se intoarse din nou.

• Si, pregateste-te, astazi iti vei gasi iubirea!

In lift o busi rasul de ce fusese in stare sa spuna. Atatia oameni nebuni pe lumea aia, ce mai conta cu unul in plus sau in minus?!

Isi privi reflexia in geamul autobuzului aproape gol. Cu ochii aia verzi si claia de par negru arata ca o vrajitoare. Bun! Asa n-o va deranja nimeni. Nimeni neprogramat. Si daca, intr-adevar, azi isi va gasi iubirea? Fara daca, sa taiem daca. Universul stie, cunoaste, isi spuse ea, ca o actrita afectata pe o scena cu sala goala.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Caria dentară – ce este și cum se tratează Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Da, azi va crede in toate aiurelile alea: in teoria cretina a lui Coelho, in vieti anterioare din care coboara The Savior pe un cal alb sau, ma rog, dintr-un autobuz galben, adaptat la viata asta de huzur pe care o traieste. In tot.

Azi isi va gasi iubirea.

Vai, dar hainele astea?! Cand se imbracase nu complotase inca cu Universul.

Deunazi, colegele o certasera ca se imbraca numai in pantaloni.

“Nu vezi, fata, cum e la moda acum?! O tata scoasa, o fusta de-o palma, tocuri de 15 si ochi de caprioara ranita …efect garantat”, spusesera ele si izbucnisera toate intr-un ras isteric.

Foto int 2: Marianna Kalashnyk / Shutterstock.com

Foto homepage: Jeremy - Flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri