2 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Patul nefacut, doua-trei cani pe masuta, zeci de reviste deschise anapoda. Da, viitorul era clar. Zgomot in departare. Asa de dimineata? Se apropie timid de coltul geamului. Dar ce-ar fi daca...

Da, asta i-ar mai fi trebuit acum. Un petec pe post de fusta si cistita ar fi fost asigurata.

Lasa, noroc ca era frumoasa oricum, isi spuse ea. Asa, cu blugii aia prespalati si cizmele ce clar trebuiau inlocuite anul asta.

Cateva statii si autobuzul se umpluse ochi. Un vers, apoi al doilea, un acord de chitara, al doilea. Pe la mijloc, cineva canta. Si chiar foarte frumos. Fata aia ii amintea de Tatiana Stepa. Se ridica un pic poate, poate o vede. Nu reusea. Oare era vreun cersetor, ceva? Nu era cu putinta.

Totusi, isi dadu seama ca da, era un cantec despre un orfelinat. Ce pierdere pentru vocea aia, gandi! In plus, ar fi vrut sa asculte altceva in dimineata aia de toamna.

La prima statie, calatoarea cobori. La fel si fata, care starni ceva revolta ca ii incomodeaza pe ceilalti.
Se trezi fata in fata cu o femeie care aducea mai degraba a barbat. Cu sapca intoarsa la spate, o camasa lunga, in carouri si blugi rupti, femeia subtire ducea de mana un copil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

“Ma scuzati, voiam sa va mai dau ceva, ati cantat foarte frumos!” fu replica fetei, destul de tampa si nepotrivita, isi spuse ea, apoi.

“Stiti, e pacat de vocea dumneavoastra sa cantati doar cantecul acela. Ceva folk, nu stiti?”
Femeia facu ochii mari.

“Adica altceva?”

“A, ba da, stiu A venit toamna, Fata draga, Sunt vagabontul vietii mele..”

“E bine, e bine! Stiti, va vand un pont. Ati avea mai mare succes daca, dupa ce cantati prima strofa despre orfelinat, o dati pe d-astea”

Femeia o privea din ce in ce mai nedumerita.

“Da, ascultati-ma pe mine, e mult mai de efect.”

Se despartira impartasindu-si zambete si cu promisiunea ca da, la urmatorul autobuz femeia ii va pune in practica strategia de marketing.

Se trezi din nou singura in mijlocul orasului. Si, ce va face ea acum?

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Caria dentară – ce este și cum se tratează Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Zambi ghidus cand intra in primul magazin de lux care-i iesi in cale. Stia ca tinuta ei nu se potriveste defel cu statutul lor, dar nu-i pasa. Isi lua atitudinea regala, in timp ce intreba tot felul de detalii aiuristice. Asa citise ea pe Facebook ca se face.

Proba cateva haine, in timp ce vanzatoarele o pandeau in spatele cabinei.

Foto int: Liquorice Legs / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri