Raspundeti acestor intrebari, apoi priviti-va pentru 4 minute in ochi si… Magia se va intampla!

Exista cercetatori care sunt preocupati de studiul iubirii. Da, ati auzit bine, iubirea este subiect serios de studiu pentru ca, pana la urma, ramane cel mai mare mister. :)

Psihologul Arthur Aron a creat, acum 20 de ani, un set de intrebari care stau la baza multor povesti de dragoste. El a fost primul care a facut ca doi oameni sa se indragosteasca intr-un laborator. Este vorba despre 36 de intrebari care te ajuta sa parcurgi foarte repede pasi spre intimitate cu o alta persoana, construind senzatia de apropiere si incredere, adica chiar ingredientele care stau la baza iubirii romantice sau a prieteniilor consistente. Raspundeti acestor intrebari, apoi priviti-va pentru 4 minute in ochi si… Magia se va intampla!

Cercetatoarea Mandy Len Catron a vrut sa refaca studiul lui Arthur Aron, dupa ce a folosit voluntari (doi dintre acestia s-au casatorit la doar 6 luni), a incercat cele 36 de intrebari si privitul in ochi, cu un coleg. Inevitabilul s-a produs. Cei doi s-au indragostit, iar Mady si povestea ei de dragoste au devenit cunoscute in toata lumea, in doar cateva luni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Este acum celebru discursul lui Mady de la TED, in care face putina lumina asupra celor intamplate, dupa experimentul incununat de succes dintre ea si colegul ei cercetator. Am retinut in mod special una dintre frazele lui Mady. Ea spune ca „indragostirea este partea cea mai usoara, si ca de fapt, in tot acest proces, conteaza si disponibilitatea protagonistilor de a vrea sa traiasaca o dragoste romantica, pentru ca… Sa iubesti este o alegere”.

Alege-ti un partener (sau o partenera, dupa caz). Ai curajul sa treci si tu prin acest experiment? Sau mai bine sa te intrebam: Vrei sa te indragostesti? :)

❤ 36 de intrebari magice care te fac sa te indragostesti pe loc de oricine ❤

Foto: Flickr/ Danny Howard

❤ Setul I de intrebari ❤

1. Daca ai avea posibilitatea sa te intalnesti cu oricine din aceasta lume, pe cine ai vrea sa ai musafir la cina?
2. Ti-ar placea sa fii faimos/ faimoasa? In ce mod?
3. Inainte sa dai un telefon, repeti inainte ce ai de zis? De ce?
4. Cum ai descrie o zi perfecta pentru tine?
5. Cand ti-ai cantat pentru ultima data? Dar altcuiva?
6. Daca ai avea posibilitatea de a trai pana la 90 de ani si ai putea sa ramai, fie cu aceeasi minte, fie cu acelasi corp al unei persoane de 30 de ani, pentru urmatorii 60 de ani ai vietii tale, ce ai alege?
7. Ai o viziune secreta despre felul cum vei muri?
8. Numeste 3 lucruri pe care tu si partenerul tau de (discutie, de experiment :D) le aveti in comun.
9. Pentru ce din viata ta te simti cel mai recunoscator/toare?
10. Daca ai putea schimba ceva in legatura cu felul cum ai fost crescut/a, care ar fi acel lucru?
11. Spune-i partenerului tau povestea ta de viata in 4 minute, cu cat mai multe detalii posibil.
12. Daca te-ai putea trezi de dimineata cu o calitate sau abilitate noua, care ar fi aceea?

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Iti recomandam si: Testul Helen Fisher: Ce PERSONALITATE ai si Dragostea IDEALA!

Mergi mai departe, la setul II de intrebari >>>

Foto homepage: Flickr/ Mahendra Soni


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri