23 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 143 share-uri

O cioara cu adevarat desteapta! Ce a facut pentru a nu muri de sete? Nu s-a descumpanit in fata obstacolelor si a gasit o solutie ingenioasa pentru problema cu care se confrunta. Poate ca ar trebui sa invatam de la ea!

Era o zi foarte calduroasa si o cioara insetata zbura deasupra intinderilor nesfarsite si a campurilor cautand apa spre a-si potoli setea. A cautat si a cautat vreme indelungata, insa nu a gasit nici urma de apa.

Se simtea din ce in ce mai sleita de puteri si aproape ca isi pierduse speranta. Deodata, la radacina unui copac, a zarit un ulcior. Cu ultimele puteri, a zburat inspre ulcior pentru a vedea daca mai este apa inauntru. Da, ulciorul era plin pe jumatate cu apa.

Foto: Glowonconcept / Shutterstock

Cioara a incercat sa isi bage capul in ulcior. Din nefericire insa, gatul ulciorului era prea ingust si cioara nu putea ajunge la apa. A incercat apoi sa impinga ulciorul cu ciocul pentru a-l inclina si pentru ca astfel apa sa se reverse din el, insa ulciorul era prea greu.

Suparata, cioara a cazut pe ganduri pentru o bucata de vreme. Cum sa fac sa ajung la apa, se tot gandea ea. Apoi, uitandu-se in jur, a vazut niste pietricele si brusc i-a venit o idee.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

A inceput sa ia pietricelele cu ciocul, una cate una, si sa le dea drumul in ulcior. Pe masura ce pietricelele umpleau ulciorul, nivelul apei continua sa creasca. Curand, apa a ajuns la o inaltime suficient de mare astfel incat cioara sa poate ajunge cu ciocul la apa din ulcior si sa bea. A reusit!

Morala? Pentru orice problema, oricat de grea ar parea ea, exista o solutie!

Autor: Anonim

Foto homepage: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri