Eclipsa din data de 28 septembrie 2015 va fi cel mai important eveniment astrologic al anului dar nu va temeti, aceasta Super Eclipsa de Luna va aduce cu sine senzatii extraordinare: iubire, afectiune, caldura sufleteasca si schimbare.

via ElephantJournal

Pasionatii de astronomie se pregatesc sa priveasca spectacolul planetelor, iar, din punct de vedere astrologic, ne vom bucura de bine-facerile acestui eveniment ceresc, de data aceasta cu impact pozitiv asupra relatiilor noastre.

Eclipsa va putea fi vazuta din mai multe parti ale lumii, inclusiv Romania

In dimineata zilei de 28 septembrie 2015 are loc ultima eclipsa a anului, o eclipsa totala de Luna. Fenomenul va fi vizibil aproape in totalitate de pe teritoriul Romaniei, Luna apunand chiar in preajma sfarsitului eclipsei.

Eclipsa este ultima din tetrada 2014-2015. Eclipsa este una interesanta pentru ca se produce chiar la perigeu ( n.r. La perigeu, Luna apare mai mare de pe Pamant) si pentru ca ultima eclipsa totala de Luna s-a putut observa din Romania cu 4 ani in urma, pe 15 iunie 2011.

In seara de zilei de 27 septembrie 2015, Luna va rasari in jurul orei 19.00, la est, iar dupa miezul noptii (28 septembrie), la ora 0.56, va trece la meridian. Eclipsa va debuta la ora 3.11, odata cu intrarea Lunii in penumbra terestra si va continua pana la apusul Lunii (ora 7.06-7.37, in functie de locatie). Pentru mai multe informatii despre Eclipsa, puteti consulta site-ul www.astro-info.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 noiembrie - Lună plină Sângerie și Eclipsă Totală de Lună în Taur – eveniment astral cu forță! Lecțiile Viitorului încep în prezent. Răsturnări karmice și restructurări de destin 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Este vorba despre o eclipsa totala de luna, ceea ce inseamna ca Pamantul, Soarele si Luna se vor alinia, iar acest lucru se intampla doar de cateva ori pe an. Aceasta va fi o super-luna, ceea ce inseamna ca atunci cand ne uitam sus, pe cerul noptii, luna va straluci in mod briliant, mai puternic decat in alte perioade ale anului. Super-lunile se intampla atunci cand Luna este foarte aproape de Pamant si, de data aceasta va fi mai aproape decat oricand, in 2015.

Ce este o Eclipsa de Luna (NASA):

Aceast fenomen se intampla foarte aproape de echinoctiul de toamna, ceea ce semnifica inceputul unui nou anotimp. In mod traditional, aceasta luna plina se mai numeste si Luna Culesului, caci acesta este momentul anului cand raodele sunt culese.

De ce este importanta din punct de vedere astrologic? Aceasta eclipsa de luna va fi a patra din sirul eclipselor care au debutat in data de 15 aprilie 2014, urmatoarele fiind in 8 octombrie 2014 si apoi in data de 4 aprilie 2015. Aceasta este ultima eclipsa de luna din acest sir. Acest rar fenomen – 4 eclipse totale de luna in sir, se numeste tetrad. In mod popular, fiecare eclipsa de luna din aceasta serie a fost denumita Luna Sangerie si iata de ce eclipsa din 28 septembrie ne intereseaza din punct de vedere astrologic.

25 octombrie - Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Scorpion - Activări ale destinului, fatalitate și reechilibrări karmice. Noi începuturi și schimbări colosale acolo unde există vindecare!    Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Eclipsa de Luna SANGERIE – 28 septembrie 2015 – Influente astrologice

Din punct de vedere astrologic, aceasta eclipsa de luna este foarte importanta pentru relatiile noastre. Se va manifesta o energie puternica si, daca exista intrebari legate de relatii, care necesita raspunsuri, este momentul cand le vom putea afla. De asemenea, aceasta luna plina ne redinamizeaza relatiile, punandu-le intr-o lumina noua.

Din punct de vedere astrologic, eclipsele de luna plina reprezinta APROPIEREA, SFARSITUL sau TRANSFORMAREA, sau posibilitatea de a duce o relatie la un alt nivel. In aceasta zi, decizii trebuie luate, iar informatii noi se vor revela, adancindu-ne constientizarea cu privire la situatii dificile. Acum este posibil sa obtinem cheia pentru problemele noastre sentimentale.

Foto: Flickr/ Shannon Kringen

Este important sa ai propria reflectie cu privire la realtia ce te framanta. Gandeste-te ce s-a intamplat in timpul eclipselor trecute, din sirul mentionat mai sus. Acum va fi momentul cand totul va trece la alt nivel, cand poti deschide un nou capitol al vietii tale.

Interviu cu Roxana Ghiorghian, prezentatoare TV: Vara aceasta a venit cu o minune pentru mine. Am fost fascinată la prima noastră întâlnire...

Ne vom afla sub influenta semnelor Berbec si Balanta, aflate in opozitie, care vor crea un echilibru intre eu si noi, in relatiile noastre. Acest efect il vom simti in numeroase feluri. Vom fi capabili sa gandim mai clar asupra emotiilor noastre si de asemenea, acum putem intelege mai usor ca relatiile trebuie sa evolueze si sa se schimbe.

Citeste mai departe >>> Eclipsa de Luna: Dragostea nu se sfarseste. Evolueaza si se schimba in timp >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri