11 Februarie 2009 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Despre visele premonitorii ar putea curge pagini intregi de cerneala. Ne multumim insa sa enumeram doar cateva dintre visele premonitorii ale unor mari personalitati si va lasam pe voi sa decideti daca au fost mana destinului, a vreunei forte supranaturale sau doar a subconstientului: Adolf Hitler a avut un vis care i-a salvat viata. Intr-unul din visele sale, Abraham Lincoln si-a vazut propria moarte. Paul McCartney a marturisit ca ritmul celei mai interpretate piese a tuturor timpurilor, "Yesterday", l-a auzit prima oara in vis.

Despre visele premonitorii ar putea curge pagini intregi de cerneala. Cat despre credibilitatea acestora... ar iesi de sub tastele tastaturii teorii peste teorii. S-ar naste argumente si contraargumente cu nemiluita -unele puerile sau ingenue, altele fantastice, altele argumentate stiintific, altele aproape credibile, altele incredibile, etc. Ne multumim insa sa enumeram doar cateva dintre visele premonitorii ale unor mari personalitati si va lasam pe voi sa decideti daca au fost mana destinului, a vreunei forte supranaturale sau doar a subconstientului:

Adolf Hitler a avut un vis care i-a salvat viata. In timpul primului razboi mondial, pe cand se afla in transee, Hitler a visat cum peste el si trupele sale se pravaleste pamant si metal topit. Dupa ce s-a trezit, a parasit adapostul in ciuda avertismentelor soldatilor sai de a nu face acest lucru. Dupa ceva timp, transeea a fost bombardata, iar toti soldatii care se aflau in ea au murit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Isadora Duncan, faimoasa dansatoare de origine americana, a visat ca Ellen Terry se indrepta inspre ea, tinand in mainile sale mainile unui copil. In vis, Ellen a repetat de mai multe ori cuvantul “iubire”. Dupa o anumite perioada de timp, Isadora a aflat ca este insarcinata.

In visul lui Carl Gustav Jung, fondatorul psihologiei analitice, peste Europa se abatuse o mare inundatie, apa ajungand pana la muntii Elevetiei. In visul sau, mii de oameni murisera. In secunda urmatoare, apele revarsate s-au transformat in sange. Coincidenta sau nu, la doar 3 luni de la visul marelui psiholog, in august 1914, a izbucnit primul razboi mondial.

Sitting Bull, conducatorul trupelor amerindiene impotriva cavaleriei Statelor Unite, condusa de George Armstrong Custer a avut un vis in care soldatii americani cadeau din cer drept in mijocul taberei indiene. In timpul caderii lor, a auzit o voce care i-a spus: “Ti-i dau pe acestia pentru ca nu au urechi”. Ascultand de marele spirit, Sitting Bull a interpretat acest vis ca pe o confirmare a victoriei sale asupra soldatilor si s-a pregatit pentru batalie. In curand visul sau premonitoriu s-a transformat in realitate. Sitting Bull a castigat intr-adevar Batalia de la Little Bighorn.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

Intr-unul din visele sale, Abraham Lincoln si-a vazut propria moarte. In visul pe care l-a povestit lui Ward Hill Lamon, unul dintre prietenii sai, presedintele american a auzit plansete si glasuri tangaietoare venind dinspre aripa de est a Casei Albe. Mergand in acea directie, a vazut pe un catafalc o persoana decedata pe care oamenii o jeleau, unii plangand, altii acoperindu-si fetele. Cand i-a intrebat pe soldatii de garda care este motivul supararii lor, acestia au marturisit ca plang deoarece presedintele lor a fost asasinat. La cateva zile de la visul sau, Abraham Lincoln a fost asasinat de catre John Wilkes Booth, iar trupul imbracat in negru a fost asezat in partea de est a Casei Albe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri