, 18 August 2015 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Fundatia Calea Victoriei te invita in a doua jumatate a lunii august sa te bucuri de Scolile de Vara, dedicate dezvoltarii de sine si imbunatatirii performantelor personale prin metode relaxante si surprinzatoare.

Fundatia Calea Victoriei te invita in a doua jumatate a lunii august sa te bucuri de Scolile de Vara, dedicate dezvoltarii de sine si imbunatatirii performantelor personale prin metode relaxante si surprinzatoare.

Scolile de Vara sunt cursurile intensive cu frecventa zilnica, de luni pana vineri, care se desfasoara seara, de la 19.00, intr-o frumoasa casa din strada Popa Soare nr. 40.

La final de vara, descoperi cum sa iti prelungesti veselia si sa iti menti starea de bine, dincolo de anotimpuri, varste si diversele provocari pe care le intampini in viata cotidiana.

Vino, alaturi de lectorii nostri prietenosi, sa afli cu iti poti folosi inteligenta emotionala, cum sa iti descoperi sinele prin tehnici de actorie sau cum sa iti gasesti si sa iti mentii starea de bine.

Atelier de INTELIGENTA EMOTIONALA, cu Adela Iepure, 17 – 21 August – Cum arata balanta ta emotionala la finalul unei zile? Cum ai putea sa iti gestionezi mai bine emotiile si sa reduci stresul pe care il resimti? Cum iti influenteaza toate acestea starea de sanatate, performanta, capacitatea de a relationa?

Vom gasi raspunsuri impreuna la aceste intrebari prin exercitii individuale si de grup, jocuri creative, teste de autoevaluare, instrumente specifice. Alege optimismul, echilibrul, fericirea si implinirea.

Scoala de vara de ACTORIE, cu Smaranda Caragea, 17 – 22 August – In aceste sase zile te vei deconecta de rutina zilnica si vei descoperi ca in spatele oricarei vorbe se afla gindul, astfel vei intelege cum sa il folosesti ca suport pentru mesajul pe care vrei sa il transmiti.

Scoala de vara este menita sa-i faca pe participanti sa uite ca sunt „oameni mari”, sa uite ca au responsabilitati covarsitoare si sa se ocupe de cunoasterea lor dincolo de rolurile sociale pe care sunt obligati sa si le asume zilnic.

Cinci pasi spre STAREA DE BINE, cu Eduard Bucescu, 24 – 28 August – Afla cum sa iti gasesti dar si sa iti pastrezi starea de bine dincolo de anotimpuri, varste si diversele provocari cu care ne intalnim in viata cotidiana.

Starea de bine este o stare de siguranta organica, de liniste interioara si echivalentul spiritual necesar wellness-ului. Ea se castiga cu pasi marunti, este adesea inefabila si se pastreaza numai cu mare atentie si cu o constanta privire spre interior.

La toate acestea se adauga evenimentul practic Tehnici de Autovindecare, cu Geo Pana, 21 august, adresat celor interesati de imbunatatirea starii de bine fie ca este vorba de cea fizica, mentala sau spirituala.

Gasiti programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri