Alegerea unui parfum nu trebuie lasata niciodata la voia intamplarii daca vrei sa cuceresti definitiv inimile celorlalti, credeau vechii greci. Acestia considerau ca esentele si parfumurile sunt de esenta divina si nu au ezitat sa le foloseasca atat in medicina sau in terapii vindecatoare, cat si in frumusete sau in arta seductiei. Astrologia iti arata cum sa iti valorifici puterea de seductie, optand pentru parfumul care se asorteaza cel mai bine personalitatii tale.
  1. parfumurile de frezii
  2. parfumurile de magnolie
  3. parfumurile de fructe proaspete
  4. parfumurile de lamaie si verbina
  5. parfumurile de violete
  6. parfumurile de caramel dulce sau iasomie.
  • Parfumurile semnelor de foc (Berbec, Leu, Sagetator) – Focul stie sa arda si sa mistuiasca, este datator de energie si lumina. Zodiile de foc sunt un izvor de energie nestavilit si au un suflet mare si aprins. Drept urmare, parfumurile care se pliaza cel mai bine personalitatii zodiilor de foc sunt parfumurile dinamice, astringente, parfumurile neconventionale, barbatesti, agresive, dar senzuale in acelasi timp. Parfumul acestor zodii trebuie sa transmita pasiune, forta, iubire, placere si nonconformism.

Parfumuri si arome specifice:

  1. parfumurile orientale
  2. parfumurile usor artificiale
  3. parfumurile iuti- cu esenta de scortisoare
  4. parfumuri masculine caracterizate prin mirosuri erbacee.
  • Parfumurile semnelor de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) -Pamantul este un simbol al realismului, al obiectivitatii si al stabilitatii, precum si al atasamentului fata de familie si locuri. Personalitatea celor aflati in zodiile de pamant armonizeaza cu parfumurile pamantului, parfumurile sofisticate, pretentioase, clasice, amintind de miresmele terestre. Printre parfumurile preferate de zodiile de pamant se numara parfumurile puternice si energice, in arome pregnante si pertinente. Si nu in ultimul timp, parfumurile zodiilor de pamant trebuie sa denote eleganta si seriozitate.

Parfumuri si arome specifice:

  1. parfumurile de salcam
  2. parfumurile de capsuni
  3. parfumurile de sofran si paciuli
  4. parfumurile de cimbru si ylang
  5. parfumurile de mosc
  6. parfumurile in care domina esentele lemnoase precum cele de cedru sau de santal

Un articol de Dana Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri