Celebrii creatori de parfumuri de la prestigioase case de moda au creat arome si parfumuri, adaugand note noi, surprinzatoare si stralucitoare la parfumurile deja consacrate.

Pentru Donna Karan reinventarea a parfumului DKNY Be Delicous, a insemnat mai intai lansarea lui DKNY Be Delicious Red, iar apoi a prezentat publicului o aparitie magnifica, plina de stralucire si culoare sub numele de DKNY Be Delicous Night.

Parfumul contine note bogate floral- fructate combinate intr-o maniera vibranta si senzuala, ce traduc maganetismul seducator al noptii, intr-o aroma pur si simplu irezistibla.
Este un parfum special creat pentru femeia moderna, urbana, feminina, senzuala, puternica care traieste intr-un oras care nu doarme niciodata.
Parfumul ce iti aduce cu sine deliciul, mistrul si promisiunea noptii, contine note fermecatoare de pomelo, ghimbir, martini de afine inghtate, frezii violet, orhidee, petale de iasomie, iris violet, ambra, smirna, mirt, patchouli si vetiver .
DKNY Be Delicious Night
ParfuMANIA- 100 ml Eau de Parfum Spray – pret 223.97 RON

Una dintre cele mai presigioase case, a reinventat un parfum lansat in 1961 si anume Hermes cu al sau binecunoscut Caleche, patruzeci si sase de ani mai tarziu lanseaza Kelly Caleche.

Ultima creatie Hermes pastreaza totusi traditia parfumurilor sale, chiar daca este in tendinte si reinventeaza un parfum clasic, nu paraseste registrul fin si nobil al parfumurilor casei Hermes.
Este un parfum delicat si feminin, cu note suave florale, ce imbina magistral arome verzi, arome nobile de crin, arome regale de trandafir si narcisa, cu note de sfioasa mimosa, patrunzatoare tuberoze, veseli irisi si incheind cu note cuminti lemnoase, invelite intr-un delicat acord de piele.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri