2 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Ma cunosc si ma tratez! Chiar daca nu sunt niciodata binevenite, afectiunile care ne incearca uneori trupul pot trada de fapt anumite probleme emotionale si dezechilibre spirituale. Este semnalul de alarma al corpului, mesajul puternic ca trebuie sa actionam si sa invatam sa ne ascultam. Vezi care sunt posibilele cauze spirituale ale unora dintre cele mai frecvente afectiuni specifice femeilor:

Uterul – conform lui Jacques Martel, uterul reprezinta “feminitatea, matricea originala si caminul matern”.

Cancerul uterin poate fi cauzat de sentimente de devalorizare fata de propria persoana sau de propriile realizari, de sentimente puternice de frica, culpabilitate,nesiguranta, frustrare, vinovatie sau suparare fata de caminul/ familia pe care o ai.

Cancerul de col uterin poate fi cauzat de sentimentul ca evenimentele iti scapa de sub control si tu nu ai puterea de a le controla. Poate fi cauzat de asemenea de perceperea relatiilor sexuale ca pe o datorie care iti displace, imposibilitatea de a te deschide sexual fata de partener.

Cancer labial – Suprimarea sentimentelor, obiceiul de a abuza verbal sau de a-i critica pe altii prin cuvinte, denigrare, ocara.

Vaginul este corelat cu abnegatia, daruirea, oferirea de buna voie. Uneori, cancerul vaginal este cauzat de perceperea relatiilor sexuale ca pe un pacat, “necuratie”.

Pierderea sarcinii – frica de viitoare, sincronizare nepotrivita.

Foto homepage: concept body art, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri