13 Mai 2015 publicat în Lifestyle 139 share-uri

O mama povesteste cum fiul ei a fost salvat de un inger. Era de parca se odihnea in bratele lui Dumnezeu…

Poveste cu MIRACOL si ingeri

Aaron si Jane aveau un baietel de trei ani cu cancer. In fiecare seara, parintii mergeau cu cel mic sa ii faca tratament la un spital specializat. Mama suferea intr-atat de tare sa isi vada baietelul suferind, incat simtea cum inima i se frange de durere. Dupa ce isi luau ramas bun de la medici, mama plangea in fiecare seara.

Intr-una dintre aceste seri intesate de durere si deznadejde, in timp ce conducea spre casa, pe o ploaie marunta, cand de-abia puteai vedea strada, mama a simtit brusc o prezenta alaturi de ea. S-a instaurat atunci in inima ei o pace adanca. Era de parca se odihnea in bratele lui Dumnezeu…

Foto: Shutterstock.com; inger; univers

Foto homepage: Shutterstock.com, inger, desen, cer, stele

Pe scaunul pasagerului statea un inger! Femeia a marturisit ca ingerul avea cea mai blanda fata pe care a intalnit-o vreodata. Iar acest inger le-a protejat drumul pana acasa, iar mama este convinsa ca el a ajutat insanatosirea fiului ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

Ani mai tarziu, fiul avea 23 de ani si urma sa sufere o operatie plastica pentru a repara urmele pe care cancerul le lasase pe fata sa. Din cauza bolii, unele dintre oasele sale incetasera sa mai creasca. Operatia pe care medicii urmau sa o incerce nu mai fusese niciodata efectuata. Chirurgul nu stia daca oasele afectate de radiatii se vor putea reface in urma operatiei si nu putea sa spuna care urma sa fie rezultatul procedurii, insa parintii si tanarul erau decisi sa incerce acea varianta.

Dupa operatie, medicul care era ateu, a intrat in sala unde asteptau parintii privindu-i fara sa poata sa mai articuleze ceva. Ingrijorati, parintii l-au intrebat daca copilul lor este bine.

Medicul a inceput sa planga: “Cineva imi misca mainile!”. Mama si-a amintit de ingerul care o ajutase in urma cu doua zeci de ani si i-a povestit si medicului experienta ei din seara aceea. “Orice a fost, a fost absolut minunat”, a spus medicul.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Au plans impreuna pentru ca au realizat ca au experimentat ceva supranatural. Fusese experienta spirituala a lui Dumnezeu.

Oameni din intreaga lume impartasesc experientele lor supra-naturale care nu pot fi percepute de mintea rationala. Ai avut vreodata o astfel de experienta? Daca da, te rugam sa ne povestesti.

Poveste via: www.thoughts-about-god.com

Iti recomandam si:

Cantecul cu versuri rascolitoare pe care le intelege inima!

Aceasta poveste te face sa intelegi ce inseamna VIATA

Poveste pentru suflet: Un baietel de 11 ani ISI DONEAZA ORGANELE dupa ce cancerul ii ia viata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri