Poveste pentru suflet: Un baietel de 11 ani ISI DONEAZA ORGANELE dupa ce cancerul ii ia viata

12:01, 15 Ianuarie 2015 publicat în Sanatate469 share-uri

Un simplu copil de 11 ani este unul dintre cei mai mari eroi ai lumii. Va invitam sa descoperiti o poveste absolut impresionanta.

Cate dintre voi s-au gandit vreodata sa faca un asemenea gest? Cate dintre voi s-au gandit ca in eventualitatea in care soarta le va fi potrivnica vor alege sa ajute alti oameni aflati in suferinta sa isi gaseasca linistea si sa isi imbunatateasca sanatatea?

Cati dintre oamenii acestei planete ar face acest lucru? Cati si-ar dona organele daca viata le-ar fi curmata de catre o boala agresiva?

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

Cei de la Huffingtonpost.com impartasesc o poveste emotionanta pe care as vrea sa o facem cunoscuta cat mai multora dintre noi si sa invatam ceva din ea.

Liang Yaoyi este un baietel de 11 ani ce a fost diagnosticat cu o tumora canceroasa pe creier, tumora cu care a fost diagnosticat la varsta de 9 ani.

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...

Liang s-a mutat Shenzhen pentru a-si continua studiile alaturi de sora si fratele lui. Intr-o zi oarecare, Liang acuza din senin stari de ameteala, iar in ziua imediat urmatoare nu isi mai putea misca picioarele asa cum o facea pana atunci. Sora lui l-a dus la spital pentru un control de rutina, insa Liang a aflat atunci ca sufera de o tumora letala.

Potrivit ShanghaiDaily.com Liang i-a spus mamei sale ca vrea sa fie un copil bun si sa isi doneze organele declaradu-i mamei sale ca "Am vazut multi oameni care fac fapte bun si mi se pare ca sunt oameni buni. Vreau si eu sa fiu un copil bun."

Foto: imgur.com

Ultima dorinta a lui Liang, un simplu copil de 11 ani, a fost aceea de a-si dona toate organele sanatoase pentru a putea ajuta alti copii sa isi imbunatateasca starea de sanatate.

Potrivit ChinaDaily.com, medicii au reusit sa ii salveze rinichii si ficatul lui Liang, acestea servind drept salvarea altor copii bolnavi.

Parintii au ramas fara cuvinte in momentul in care au auzit care este ultima dorinta a copilului lor, dar au ales sa o respecte si sa le faca un bine celor ce aveau nevoie vitala de asa ceva.

Un gest impresionanat venit din partea unul copil de 11 ani. Un gest pe care sunt sigura ca cei mai multi dintre noi, cei mari, nu am fi dispusi sa il facem cu atat de mare usurinta.

Foto prima pagina: copil bolnav, Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri