Ordinea nasterii si rolul psihologic pe care fiecare copil l-a jucat in copilarie pornind de la rolul sau de copil unic, mezin, mijlociu sau prim nascut marcheaza puternic caracterul adultului de mai tarziu. Cum se inteleg un mezin si un copil unic la parinti in cadrul unui cuplu? Ce fel de relatie exista intre primul nascut si copilul singur la parinti sau cat de compatibili sunt acestia?

Relatia primul nascut cu primul nascut –este o relatie in care se confrunta doua personalitati mult prea puternice si asemanatoare pentru ca neintelegerile si conflictele sa nu o zdruncine din temelii.

Relatia primului nascut cu mezinul – Este o relatie care are toate sansele sa se transforme intr-una fericita. Primul nascut il poate invata pe mezin lectia responsabilitatii si a seriozitatii, in timp ce mezinul ii poate arata primului nascut ca viata inseamna nu doar gravitate, ci si distractie si amuzament.

Relatia primul nascut -mijlociu – Chiar daca mijlociul este perceput ca un partener compatibil pentru aproape toate celelalte categorii, relatia sa de iubire cu primul nascut este ocazional pusa in pericol. Pentru a face pe plac primului nascut, mijlociul are tendinta de a-si trece pe un loc secund propria persoana si de a renunta la visurile si idealurile proprii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Relatia primul nascut –singur la parinti – Intre ei poate exista o relatie frumoasa doar daca se fac multe compromisuri de ambele parti. Ambii asteapta ca celalalt sa ofere totul, oferind in schimb mult prea putin.

Personalitatea mezinului -Mezinii sunt sociabili, se imprietenesc cu usurinta cu cei din jur, se integreaza cu usurinta, isi extrag resursele energetice din prezenta celorlalte persoane si le place sa riste. Au insa tendinta de a se plictisi repede, mai ales atunci cand nu li se acorda suficienta atentie. Uneori sunt perceputi de ceilalti drept superficiali si iresponsabili.

Ce fel de relatie i se potriveste mezinului? Daca va intrebati cu ce fel de partener este compatibil mezinul, aflati ca acesta are nevoie de un partener care sa stie cum sa reactioneze in momentele de criza si sa gestioneze eficient situatiile dificile. Partenerul ideal al mezinului trebuie sa-i arate acestuia ca visurile pot fi minunate, pentru transpunerea lor in realitate fiind nevoie insa de mult efort si perseverenta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri