Aplca aceste cateva trucuri si bucura-te de un somn odihnitor!

6. Incearca sa dormi cu sosete

In momentul in care corpul tau se incalzeste, starea de somnolenta apare mult mai rapid decat iti imaginezi asa ca ai putea incerca acest mic truc.

7. Bea o cana de lapte cald

Nu stiu sa iti spun exact motivul, insa atunci cand eram mica, bunica mea mereu imi dadea sa beau un pahar de lapte cald inainte sa adorm, si aveam somnul unul bebelus chiar si cand aveam sa cresc. Crede-ma, functioneaza!

8. Evita cofeina

Daca stii ca ai problem cu somnul incearca sa eviti consumul de cofeina in a doua parte a zilei. Limiteaza-te la cafeaua energizanta de dimineata, si seara opteaza pentru un ceai, un pahar de lapte sau unul de vin.

9. Apeleaza la cateva exercitii de respiratie

Daca micile trucuri de mai sus nu sunt atat de eficiente precum par, incearca sa apelezi la cateva exercitii de respiratie ce te ajuta sa te relaxezi, sa iti linistesti mintea si sa te pregatesti pentru un somn odihnitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

10. Sex!

Nu stiu daca ti se intampla uneori ca dupa o partida de sex sa ti se faca brusc somn. Ei bine, acest lucru se intampla datorita cresterii oxitocinei, hormon ce incalzeste corpul si datorita scaderii cortizolulu, un horon responsabil cu nivelul stresului din organism, nivel ce scade considerabil in timpul unei partide de sex.

foto prima pagina: femeie dormind, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri