4 Martie 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Paul Ferrini este autorul mai multor carti spirituale, intre care 'Iubirea fara conditii', care este un best-seller international. Prin tot ceea ce face, Paul Ferrini a reusit sa ajute sute de mii de oameni sa gaseasca pacea interioara si iertarea pentru a permite prezenta Divina si o mai buna intelegere fata de cei din jur.

Din doua rele nu iese un lucru bun

9. Daca cineva actioneaza gresit, aceasta se datoreaza faptului ca are ganduri gresite, ganduri false. Daca el poate sa-si dea seama de neadevarul gandirii sale, isi poate schimba comport amentul. E in interesul societatii sa-l ajute s-o faca. Dar daca se aplica o pedeap sa, ideile sale false vor fi reintarite si li se va mai adauga si povara vinei. Ai auzit zicala: „Din doua rele nu iese un lucru bun”.

10. De ce va e frica? Deoarece aveti convingerea ca nu meritati sa fiti iubiti si nici nu sunteti capabili sa iubiti pe altcineva.

11. Aceasta credinta este singura credinta ce trebuie schimbata. Toata negativitatea din viata voastra se va destrama, odata ce demontati aceasta credinta eronata despre voi insiva.

12. Tu, prietenul meu, nu esti ceea ce gandesti ca esti. Nu esti doar o acumulare a tuturor convingerilor si faptelor tale negative. Asta este ceea ce crezi tu ca esti, dar nu e ceea ce esti. Tu esti Fiul lui Dumnezeu, la fel ca si mine. Tot ceea ce este bun si adevarat despre Dumnezeu, este bun si adevarat despre tine.

13. Eu sunt un gand nemarginit, un gand fara limitare, caci ma extind mereu in nonforma lui Dumnezeu. Nu exista forma care sa ma poata contine. M-am contopit cu Dumnezeu in desavarsita iertare.

14. Sunt liber de orice vina. Sunt liber de reprosuri, resentimente si nemultumiri. Nu cred ca pot fi nedreptatit, cum nu cred ca am puterea sa nedreptatesc pe cineva, deoarece stiu fara nici o indoiala ca orice fiinta are statut de egalitate in Dumnezeu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri