2 Martie 2015 publicat în Lifestyle 143 share-uri

O relatie nu are nevoie doar de dragoste pentru a rezista!

Nu trebuie sa ne indragostim de o scanteie ce se produce in primele clipe in care cunoastem pe cineva. Trebuie sa ii analizam valorile, principiile, modul in care se comporta cu cei din jur si modul in care se comporta cu propria persoana.

Abia dupa ce aceste lucruri sunt compatibile cu ale noastre, putem incerca sa construim ceva.

PRIETENIA este unul dintre cele mai importante teste ale unei relatii

Incearca sa nu mai idolatrizezi relatia de dragoste cu partenerul tau si incearca sa o treci prin filtrul prieteniei. Gandeste-te la el ca la cel mai bun prite si analizeaza situatiile care nu sunt tocmai pe placul tau. Gadeste-te daca prietenului tau cel mai bun i le-ai fi iertat.

Daca da, de ce ai face-o? daca nu, de ce?

Relatia de prietenie dintre doi parteneri este foarte importanta pentru ca relatia de cuplu sa functioneze asa cum trebuie. Daca nu i-ai ierta niciodata unui bun prieten ceva ce partenerul tau a facut si continua sa faca, nu ai de ce sa ii ierti nici lui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De ce? Pentru ca in timp se vor aduna frustrari ce vor duce la erodarea sentintelor si la ruperea relatiei.

foto prima pagina: inima rupta, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri