30 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 4 share-uri

La petrecerea de Revelion trebuie sa ai cea mai frumoasa manichiura. Iata cateva modele care cu siguranta te vor inspira.

Revelionul este una dintre cele mai importante petreceria le anului, este momentul ce simbolizeaza sfarsitul unui an si inceputul altuia care de fiecare data speram sa fie mai bun si mai frumos decat precedentul.

Pentru aceasta petrecere ne pregatim tinutele din timp si ne alegem cu grija accesoriile care sa se potriveasca perfect. Nu uitam nici de machaiaj sau de coafura, insa manichiura este unul dintre cele mai importante elemente ale tinutei de petrecere asa ca hai sa vedem ce modele purtam anul acesta.

Gold inspiration

foto: manichiura, Shutterstock

O data in an merita sa incercati ceva cu adevarat spectaculos in ceea ce priveste mahichiura. Daca tinuta este una detsul de simpla ce nu iese deloc in evidenta, optati pentru o manichiura care va atrage cu siguranta toate privirile.

Mov Intens

foto: manichiura speciala, Shuttersock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Movul este o culoare seducatoare, iar aceasta manichiura este una cu adevarat spectaculoasa care va pune in valoare frumusetea mainilor si va completa o tinuta de petrecere ce iese din tiparele spectaculosului si impresioneaza toate perivirile.

Rosu spectaculos

foto: manichiura rosie, Shutterstock

Ca si lenjeria rosie, nici manichiura rosie nu poate sa lipseasca in noaptea de Revelion pentru o tinuta impecabila si o manichiura fara cusur. O manichiura ce nu se va demoda niciodata si cu care nu aveti cum sa dati niciodata gres.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri