31 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Julia Rogers-Hamrick, expert in dezvoltarea spirituala, ne dezvaluie 10 modalitati simple si la indemana oricui de a ne ridica vibratia rapid:

6. Iesi afara, inspira aer proaspat si lasa soarele sa iti sarute fata (chiar si intr-o zi innorata, soarele este tot acolo, desi nu il vezi). Este un lucru atat de simplu, insa cat de des ai uitat sa il faci?

7. Spune un “multumesc” din inima Spiritului tau pentru orice se intampla in viata ta, chiar si pentru acele lucruri in privinta carora nu esti prea incantat. (stii ca atunci cand ceva nearmonios se intampla - este un indiciu care te alerteaza ca te-ai abatut de la drumul tau astfel incat sa poti naviga inapoi catre el).

8. Uita-te la tine in oglinda si zambeste.

9. Imbratiseaza-te si spune-ti “te iubesc” din partea Spiritului tau.

10. Ultima modalitate de a-ti ridica vibratia si poate si cea mai importanta din toate este urmatoarea: In mod constient, neconditionat, transmite dragoste catre toata creatia. Este indatorirea ta fundamentala ca fiinta umana si este un lucru innascut, pe care, pentru a-l face, nu ai nevoie de nicio instructiune. Iata insa un pont: iti va fi mai usor sa faci acest lucru in mod firesc daca te echilibrezi in interiorul tau si daca faci exercitiul de respiratie mentionat la punctul 4.

Sursa: www.aspiremag.net

Foto homepage: Energie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri