4 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 229 share-uri

Afla cine esti cu adevarat folosind puterea imaginatiei tale. Descopera un test super interesant de psihologie relationala, care te va face sa visezi cu ochii deschisi!

Afla cine esti cu adevarat folosind puterea imaginatiei tale. Descopera un test de personalitate si psihologie relationala extrem de interesant si provocator, care a beneficiat de multe comentarii si aprecieri pe youtube. Este un test scurt (nu va dura mai mult de 10 minute sa il faci), perfect pentru un moment de pauza sau de respiro, dar si pentru acele momente cand tot ceea ce iti doresti sa faci este sa visezi cu ochii deschisi :).

Foto: Privind cerul, Shutterstock

Asadar, atunci cand iti permiti putin timp liber… in gluma sau in serios, poti face urmatorul exercitiu de imaginatie… Inchide-ti ochii si imagineaza-ti cerul. Incearca sa il vezi mental ca si cum l-ai privi pe fereastra dormitorului tau sau din locul preferat sau de undeva de unde cerul este fix cum il iubesti tu/ cum te fascineaza. Vizualizeaza-l bine si ai in vedere si detalii precum momentul zilei/ partea zilei cand ti-ai imaginat cerul, felul in care ti l-ai imaginat: cu/ fara stele/ nori/soare, senin/intunecat etc. Din momentul in care ai inchis ochii, ai 30 de secunde ca sa iti imaginezi cerul. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai relevante si concludente, incearca sa tii minte cat mai in detaliu imaginea cerului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Foto homepage: Cer, nori, ocean via Shutterstock

Vezi rezultatele testului pe pagina urmatoare ⇒⇒⇒⇒⇒


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri