31 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Julia Rogers-Hamrick, expert in dezvoltarea spirituala, ne dezvaluie 10 modalitati simple si la indemana oricui de a ne ridica vibratia rapid:

Julia Rogers Hamrick este autoarea Choosing Easy World si Recreating Eden, dar si, de peste aproximativ doua decenii, consilier in dezvoltarea spirituala si expert in cresterea vibratiei. Intr-un articol publicat pe www.aspiremag.net, Julia Rogers-Hamrick ne dezvaluie 10 modalitati simple si la indemana oricui de a ne creste vibratia rapid:

Julia Rogers-Hamrick: 10 modalitati simple de a-ti ridica vibratia rapid

via https://www.aspiremag.net/

1. Fa ceva semnificativ pentru o persoana pe care nu o cunosti absolut deloc, fara sa judeci sau sa te gandesti daca merita sau nu si fara sa astepti recompensa. Si fa-o anonim. Vei fi uimit de cat de bine te va face sa te simti. Cand devii modalitatea prin care se propaga binecuvantarile divine, automat iti creste vibratia.

Foto: Energie, Aura via Shutterstock

2. Iesi afara in natura si in loc sa te astepti ca natura sa te revitalizeze si sa te hraneasca, transmite dragostea si aprecierea ta naturii.

3. Spune “Multumesc”. Viziteaza, suna sau scrie cuiva pentru a ii multumi pentru o favoare/ un lucru bun pe care l-a facut pentru tine, chiar daca a fost facut in urma cu ceva timp. Persoana respectiva va fi incantata sa auda, iar tu te vei simti minunat la randul tau. Recunostinta este puternica.

4. Respira! Doar respirand profund si constient vei reusi sa iti cureti spatiul energetic. Cand te imaginezi pe tine insuti ridicandu-te vibratia mai sus cu fiecare respiratie, vibratia ta va creste.

5. Daca esti stresat, du-ti mana in dreptul inimii asa cum ai face-o daca ai depune un juramant de credinta. Acest lucru te va calma si te va stabiliza. Frecventa unei persoane calme, echilibrate este intotdeauna mai inalta decat a unei persoane speriate, dezechilbrate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri