Traim impreuna, de aceea, modul cum relationam este foarte important pentru viata noastra. Cum ne raportam la ceilalti? Cum ne raportam la noi insine? Cum ne afecteaza intamplarile care se petrec in jurul nostru?

Foto: Shutterstock.com; fata cu baloane, plaja

★ 12. Nu iti fie frica sa fii „un nimeni” in lumea sociala. Acesta este un adevar cu mult mai valoros si mai bogat care apare la suprafata.

★ 13. Orice experienta neplacuta pe care o ai cu o persoana, este doar o oportunitate sa ii vezi pe oameni asa cum sunt si nu asa cum in mod gresit ii idealizam. Cu cat mai neplacuta este experienta cu aceasta persoana, cu atat mai mult ai de invatat din aceasta intamplare.


★ 14.
Te poti elibera de senzatia de victimizare sau rana interioara, atunci cand ii auzi pe ceilalti vorbind despre acelasi lucru, avand deci, o perspectiva exterioara asupra unei dureri care iti este cunoscuta.

★ 15. Nu putem recunoaste o virtute intr-o alta persoana, daca acest lucru nu este in noi. Este nevoie de o persoana iubitoare si rabdatoare care sa recunoasca aceste virtuti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae

★ 16. Nu confunda dorinta cu iubirea. Dorinta lasa loc de aprecieri si gratificari aduse de catre celalalt. Dragostea este acasa prin ea insasi.

★ 17. Sunt parti din tine care isi doresc mai multa pozitivitate si parti care te atrag inspre negativitate. Pozitioneaza-te constient inspre pozitivitate, nu incuraja negativul.

★ 18. Trebuie sa inveti sa nu mai traiesti timid, din cauza a ceea ce pot crede ceilalti despre tine si ceea ce tu insuti crezi despre tine.


★ 19.
Nu te stradui sa fii o persoana iubitoare: straduieste-te sa fii o persoana autentica si sincera. Sa fii autentic si sincer inseamna sa fii iubitor.

★ 20. Cea mai mare dragoste pe care ai putea-o vreodata oferi unei alte persoane este sa iti transformi viata interioara in asa masura incat sa ii poti inspira si pe ceilalti.


Iti recomandam si: Zambeste, iubeste, greseste. Cele 50 de Reguli de AUR ale Vietii

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Si Dumnezeu a spus... "NU"

Sa iubesti pe cineva si sa mergeti mana in mana prin viata... Beneficiile extraordinare ale tinutului de mana

Articol Via the Mindunleshed


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri