, 30 Noiembrie -0001 publicat în Lifestyle 567 share-uri

Traim impreuna, de aceea, modul cum relationam este foarte important pentru viata noastra. Cum ne raportam la ceilalti? Cum ne raportam la noi insine? Cum ne afecteaza intamplarile care se petrec in jurul nostru?

★ 1. Cand doi oameni se intalnesc, cel mai bine ii este aceluia care a reusit sa sa fie mult mai atent la nevoile sale, aceluia care este mai increzator si mai ingaduitor.

★ 2. Nu lasa niciodata ca felul cum se comporta cei din jur sa iti influenteze ceea ce simti.

★ 3. Nu lua prea mult in seama ceea ce iti spun sau iti fac ceilalti oameni. Mai degraba incearca sa observi motivul interior care sta in spatele vorbelor sau actiunilor lor.

Foto: Shutterstock.com; fericire; fata cu baloane

Foto homepage: Shutterstock.com; femeie, lumina de dimineata, soare

★ 4. Orice prietenie sau contact cu o persoana care cere un rabat de la ceea ce tu stii ca esti in interiorul tau, orice relatie care iti cere astfel de compromisuri, este gresita.


★ 5.
Mistic vorbind, nu exista nicio diferenta intre tine si alta persoana. De aceea daca ranim pe cineva, sfarsim prin a ne rani pe noi insine. Iar ajutandu-ne pe noi, ii ajutam pe ceilalti.

★ 6. Cand ne eliberam de dorintele si asteptarile pe care le avem fata de ceilalti oameni, nu vom fi niciodata dezamagiti sau raniti.


★ 7.
Vei face un pas gigantic catre maturitatea psihologica, atunci cand vei reusi sa nu mai opui rezistenta in fata neprevazutului. Pentru ca aceasta rezistenta iti perturba pacea mintii, atata de necesara pentru functionarea noastra umana.

★ 8. Reusesti sa ii intelegi pe ceilalti daca te intelegi pe tine. Concentreaza-te spre auto-cunoastere.

★ 9. Nu iti fie frica sa experimentezi deplin tot ceea ce ti se intampla in materie de relatii inter-umane, mai ales durerile si dezamagirile. Accepta orice sentiment pe care il ai, caci acesta este primul gest care te ajuta sa te eliberezi.

★ 10. Persoana care stie ce inseamna "a iubi" cu adevarat, nu are nicio frica sau anxietate atunci cand iubirea sa este neobservata sau respinsa.

★ 11. Daca cineva drag pleaca sau dispare din viata ta, nu te grabi sa il inlocuiesti imediat, caci acest gest nu te va lasa sa analizezi durerea pentru a te elibera de ea.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri