17 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 12 share-uri

O idee esentiala pe care sa o tii minte? - "Judeca mai putin, accepta mai mult". Aceste sfaturi de viata nu sunt simple vorbe. Sunt actiuni pe care oricare dintre noi le poate intreprinde pentru a trai mai frumos si mai implinit, mai in conexiune cu cei dragi.

6. Judeca mai putin, acccepta mai usor

… pentru ca nimeni nu este perfect. Toata lumea are povestea sa, batalia sa, pe care noi ceilalti nu o cunoastem. Sa fim mai iertatori cu cei din jur, sa acceptam mai usor greselile lor. Aceasta atitudine ne va aduce mult mai multa multumire si fericire in viata.

7. Mediteaza

Meditatia - adica incercarea de a ne calma gandurile, de a sta in pace pentru cateva momente, de a ne bucura de natura si de a ne elibera de orice fel de grija – ne ajuta sa ne restabilim echilibrul interior si sa ne conectam la corpul nostru. Fa-ti din meditatie o practica si vei vedea cum armonia interioara isi va face din ce in ce mai mult loc in viata ta.

8. Fa-ti liste!

S-ar putea sa sune putin ridicol, dar este foarte important sa structurezi lucrurile de care trebuie sa te ocupi. Vei reusi sa te concentrezi mai bine si sa fii mult mai activa, si sa ai mai multa incredere in tine ca vei reusi orice iti propui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

9. Gaseste-ti o modalitate sa iti descarci emotiile

Sa acceptam toate emotiile pe care le avem este esential, dar nu suficient. Emotiile coplesitoare ajung sa provoace dezechilibre. Trebuie sa gasim si o modalitate prin care sa ne eliberam de ceea ce simtim. De exemplu practica de a tine un jurnal este ajutatoare. Sau, pentru alte persoane, practicarea unui sport este ajutatoare. Alte persoane asculta muzica sau danseaza. Tu cum iti manifesti emotiile?

10. Si… nu in ultimul rand: Urmeaza-ti inima, dar ia-ti si capul cu tine!

Intreba-te de doua ori daca chiar ai nevoie de acea noua pereche de pantofi. Intreaba-te de doua ori daca te intalnesti cu acest barbat fiindca iti place de el, in mod sincer sau fiindca de fpat, in adancul sufletului te simti singura. Nu iti pierde timpul cu greseli care ar fi putut fi prevenite, reflectand mai mult asupra alegerilor tale. Incearca sa ai de fiecare data conversatii oneste cu tine insati.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

In drumul tau spre fericire, speram sa te inspire si acest Huski siberian si bucuria lui ca este din nou toamna:

Cel mai fericit catel:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri