18 August 2014 publicat în Lifestyle 101 share-uri

Cautam impreuna fericirea pe Pamant, in acest conglomerat de suflete si trairi care suntem noi toti si, mai ales… cautam fericirea fiecare dintre noi. Vine un moment in viata fiecaruia cand intrebarea ne framanta si uneori chiar, doare.

Apoi… ritmurile senzuale si dansul Bachata. “Ay, Ay, Ay!” e o exclamatie pe care o folosesc des si vine de undeva dintr-un text despre Garcia Lorca pe care l-am citit mai demult. Dar cred ca intr-un fel, “ayyyy!” rezuma foarte bine ideea de fericire pe Pamant. Sau poate e vorba despre acea fericire pasionala… Dansez mult. Pentru mine fericirea inseamna si sa iubesc pasional si mai e linistea aia adanca pe care o simti in preajma cuiva foarte apropiat.

Una dintre serile in care m-am simtit intr-un mod particular fericita, a fost un inceput de toamna, cu acea caldura placuta care iti mangaie pielea in mod ideal. Imi flutara pe langa corp o rochie galbena – in seara aia, rochia nu putea sa aiba o alta culoare. Am stat de vorba cu multi copii si m-am minunat cum le sclipoceau ochii de curiozitate si ma minunau cat sunt de inteligenti si de puri. Copiii isi afundau mantutele in vase de sticla umplute cu biletele, un fel de ravase care arhivau mesaje inspirationale. Am extras unul, asemeni lor. Biletelul meu…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Am plecat in pasi grabiti care se ridicau putin de la nivelul pamantului, pentru ca eu simteam atunci ca plutesc, am surprins ochii unui barbat frumos, am zambit si am mers razand mai departe. In centru, la Universitate, se intampla eXplore Dance Festival. Ne-am strans mai multi la Fantana, ca sa vedem un spectacol de dans contemporan care se petrecea chiar pe fatada Facultatii de Arhitectura… Am mereu nevoie de exprimari conceptuale inedite, ma stimuleaza si ma fac fericita. Am nevoie de arta. Arta ma face fericita. Am sfarsit acea seara alaturi de oameni care imi sunt foarte dragi, desi ei probabil nici nu stiu cat de dragi imi sunt, oameni care m-au inspirat mult in ultimii ani. Eram impreuna cu ei, la o terasa de pe Victoriei... bucurandu-ne de una dintre ultimele nopti caldute, inaintea sezonului rece.

Iar biletelul meu extras in seara aceea din urna copiilor, inca imi spune: “Dincolo de fericire si nefericire, se afla Pacea” – Eckhart Tolle

Julia

Foto dr.: Shutterstock.com; dans, fericire, femeie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri