18 August 2014 publicat în Lifestyle 101 share-uri

Cautam impreuna fericirea pe Pamant, in acest conglomerat de suflete si trairi care suntem noi toti si, mai ales… cautam fericirea fiecare dintre noi. Vine un moment in viata fiecaruia cand intrebarea ne framanta si uneori chiar, doare.

Fericirea este fara indoiala, una dintre marile teme ale Umanitatii. Cautam impreuna fericirea pe Pamant, in acest conglomerat de suflete si trairi care suntem noi toti si, mai ales… cautam fericirea fiecare dintre noi.
Vine un moment in viata fiecaruia cand intrebarea ne framanta si uneori chiar, doare. Sentimente puternice te coplesc, uneori ai parte de revelatii pretioase. Sau poate nu.

Si cauti mai departe. Viata nu este decat o frumoasa aventura si probabil ca fericirea se ascunde in fiecare clipa, asa cum se ascunde in fiecare din noi. Doar ca… este poate atat de aproape, atat de aproape incat nici macar nu o putem simti. Ca sa o simti, trebuie sa iti lasi sufletul sa zboare.

Ascult acum David Bowie - “We can be Heroes” si imi da o stare asa de placuta. Vorbeste despre iubire, despre viata, despre curaj si melodia te poarta pe un fagas atat de natural, pe care il cunosti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Fiecare stie in adancul sufletului sau ca poate sa fie un erou pentru el insusi, in existenta lui… Daca ar fi sa definesc fericirea pentru mine, ar trebui sa spun cum am descoperit in ultimul an, ca ea imbraca zeci si zeci de forme. Minunate. Albastrul Marii Baltice si cum am gasit acolo, cea mai adanca pace interioara, apoi imbratisarile celor mai buni prieteni ai mei, zambetele lor, cuvintele surorii mele si ale mamei mele, frenezia de a simti involburarea lui Mar Tirreno cu cele mai placute valuri din viata mea, muzica atat de diversa, mereu noi si noi ritmuri, linii melodice si experimente care intra in perfecta sintonie cu starea mea de spirit.

Foto homepage: Shutterstock.com; lumina, a darui


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri