4 Aprilie 2014 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Postul este cea mai veche si cea mai eficienta metoda de vindecare cunoscuta de om. El reprezinta o binecuvantare primita de noi din partea Mamei-Natura si de la Dumnezeu.

Dr. Bragg a schimbat in bine viata a milioane de oameni din intreaga lume si din toate domeniile profesionale prin Cruciadele Sanatatii pe care le-a organizat, prin cartile si prin aparitiile sale la radio si la televiziune.

Macinat de tuberculoza in adolescenta, Bragg si-a creat propriul sistem alimentar, dublat de un program de exercitii respiratorii si fizice, care i-au permis sa isi refaca in totalitate organismul, transformandu-si corpul intr-o citadela fara varsta, fara dureri si oboseala. A ajuns astfel sa exceleze in alergare, inot, mersul cu bicicleta, antrenamentul progresiv cu greutati si ascensiunile montane. In urma recuperarii sanatatii sale, a facut un legamant in fata lui Dumnezeu si a promis sa isi petreaca tot restul vietii aratandu-le altor oameni calea catre super-sanatate. Si-a respectat legamantul pana in ultima clipa! Activitatile sale de pionierat in domeniul sanatatii au schimbat fata lumii.

Legenda vie si far calauzitor pentru milioane de oameni, Bragg a fost antrenorul si consilierul personal pe probleme de sanatate si de fitness al multor vedete olimpice precum Murray Rose, laureata de patru ori cu medalia de aur la inot, australiana Betty Cuthbert, medaliata de patru ori cu aur la atletism, sau ruda sa Don Bragg, medaliat cu aur la saritura cu prajina. Culturistul Lou Ferrigno a ajuns la forma sa exceptionala consiliat de Bragg. Jack LaLanne, primul Rege al Fitnessului la TV, a declarat: „Paul Bragg mi-a salvat viata cand aveam 15 ani. M-am inscris atunci in Cruciada Sanatatii Bragg din Oakland“. Inca de la inceputul carierei sale, Bragg a consiliat cele mai mari vedete de la Hollywood si marii giganti ai afacerilor americane. Printre cei inspirati de el sa adopte un mod de viata sanatos s-au numarat JC Penney, Del E. Webb, dr. Scholl si Conrad Hilton.

„Draga prietene,

Doresc sa iti reamintesc cu blandete de imensele beneficii explicate in cartea Postul - Un miracol de care te vei bucura atunci cand vei incepe sa practici Programul de Post pentru Super-Sanatate Bragg, care consta intr-o zi de post pe saptamana! Vei constata ca aceasta zi este extrem de importanta pentru purificarea si regenerarea corpului, mintii si sufletului tau.

In zilele de post eu beau 8-10 pahare de apa distilata (preferata mea) sau purificata (la trei dintre ele adaug 1-2 lingurite de Otet Organic Bragg). Daca te afli abia la inceput, poti bea ceaiuri din plante medicinale sau sucuri diluate de fructe (doua treimi suc si o treime apa distilata). Nu uita sa consumi zilnic (inclusiv in unele zile de post) o lingura de seminte psyllium. Acestea te vor ajuta sa iti cureti si mai bine colonul, sa iti reglezi greutatea corporala, colesterolul si presiunea sanguina, si sa elimini in mod natural deseurile acumulate in organism.

Postul este cea mai veche si cea mai eficienta metoda de vindecare cunoscuta de om. El reprezinta o binecuvantare primita de noi din partea Mamei-Natura si de la Dumnezeu. Postul conduce mai intai la o purificare interna, iar apoi ajuta organismul sa se vindece singur. Am scris impreuna cu tata cartea Postul - Un miracol pentru a-ti impartasi miracolele in domeniul sanatatii pe care ti le poate oferi postul. Merita sa aplici ce scrie in aceasta carte si sa adopti Stilul de Viata Bragg.“ - Cu multa iubire, Patricia

Autori carte: Patricia Bragg, Paul C. Bragg

Carte aparuta la editura Adevar Divin si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Legume, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri