3 Aprilie 2014 publicat în Lifestyle 142 share-uri

Un om se naste in 9 luni, un om nou se naste in 9 generatii, 9 este cifra creatiei... Suntem o celula intr-un tesut, care contribuim la nasterea altei celule/ tesut. Citeste un articol interesant scris de expertul Garbo - Alina Albert!

Cand vom intelege ca nu suntem singuri pe pamant, ca avem o determinare genetica si energetica pe care o transmitem mai departe, atunci vom face copii doar din dragoste, iar bagajele pe care le vom da acestor copii vor fi pline de iubire si nu de bolovani!

Nu Dumnezeu ne "da" relele pe care le traim! Ni le dam singuri prin alegerile noastre! Dumnezeu a facut o mana de lut pe care a insufletit-o cu liber arbitru. Singura alegere care face posibila izbavirea de suferinta este iubirea! Puteti spune cu mana pe inima ca toate alegerile vietii voastre au fost facute in numele iubirii?! Puteti spune cu mana pe inima ca stramosii vostri au ales doar cu iubire? Atunci de ce va mirati cand se nasc copii cu boli incurabile? Sunt rezultatul tesutului din care au fost plamaditi!

Ei platesc restabilirea echilibrului energetic. In suferinta unui astfel de copil se oglindesc rudele care platesc si ele tot prin suferinta! Suntem rezultatul alegerilor noastre, ca ne convine sau nu!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Un om se naste in 9 luni... un om nou se naste in 9 generatii... 9 este cifra creatiei... suntem o celula intr-un tesut, care contribuim la nasterea altei celule/ tesut...
 

un articol de Alina Albert expert Garbo

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri