31 Martie 2014 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Esti curios sa afli care iti este descendenta reala si care este mostenirea genetica lasata de stramosii tai? Priveste-ti cu atentie piciorul si descopera care sunt radacinile tale genealogice!

Cel de-al doilea deget de la picior

Daca in schimb cel de-al doilea deget este gros si voluminos – iata un semn ca vei dobandi abundenta materiala dupa perioada de tinerete.

Daca cel de-al doilea deget este mai scurt decat degetul mare – acest lucru denota castiguri mediiDaca cel de-al doilea deget este mai lung decat celelalte degete, chiar si decat cel mare – arata o personalitate vizionara, care le insufla celorlalti incredere in fortele proprii. Tii insa la propriile opinii si iti place sa domini si sa ai ultimul cuvant in anumite chestiuni. Conform expertului Jane Sheehan, daca cel de-al doilea deget este cel mai lung atunci inseamna ca ai calitati de lider, dar si tendinta de a conduce. “Faraonii Egiptului antic si dinastiile roiala hawaiene aveau cu totii cel de-al doilea deget lung”, spune specialistul reflexolog pentru www.telegraph.co.uk.

“Al doilea deget arata ce vrei in viata. Dc primesti ceea ce iti doresti, degetul tau va atinge podeaua. Daca nu sau exista o distantare mai mare intre el si al treilea deget… atunci inseamna ca incerci sa te separi de emotiile tale”, adauga aceasta.

Podomantia romaneasca are si ea anomite conotatii. Spre exemplu, daca o persoana are cel de-al doilea deget mai mare decat degetul mare se crede ca persoana respectiva va ramane vaduva sau va parasi aceasta lumea inainte persoanei pe care o iubeste/sotului/ partenerului de viata.

Mai mult, conform site-ului Selena Powers, inaltimea arcului piciorului tradeaza si ea personalitatea. Prin urmare, cei care au o talpa a piciorului mult arcuita sunt persoane intelectuale si idealiste, invatand sa fie independente si autosuficiente de la o varsta timpurie. O talpa a piciorului putin arcuita sau aproape deloc indica o persoana practica, realista, careia ii place sa stie ca se poate baza in multi situatii pe ceilalti.

.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri