Absolut FASCINANT: Cum sa-ti descoperi radacinile genealogice, personalitatea si destinul prin PODOMANTIE!

31 Martie 2014 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Esti curios sa afli care iti este descendenta reala si care este mostenirea genetica lasata de stramosii tai? Priveste-ti cu atentie piciorul si descopera care sunt radacinile tale genealogice!

Te invitam sa faci acest test vizual care circula pe internet si despre care se spune ca are la baza studii efectuate de mai multe centre medicale specializate in istoria umanitatii. Foarte probabil ca nu-ti cunosti arborele genealogic pana la punctul sau de plecare… Esti insa curios sa afli care iti este descendenta cu adevarat? Te provocam sa faci acest test si sa-ti privesti cu atentie piciorul! Prin intermediul acestui test vei descoperi care sunt radacinile tale genealogice si care este mostenirea genetica pe care ti-au lasat-o stramosii tai pornind de la tipul de picior pe care il ai.

Tipologia picioarelor iti dezvaluie mostenirea genealogica straveche

In functie de forma degetelor de la picior si felul in care sunt dispuse acestea unele fata de altele, exista 5 tipologii genetice: cea araba (egipteana), cea romana, cea greceasca, cea germanica si cea celtica. Atentie insa! Nu stim insa daca acest test a fost demonstrat stiintific asa ca va invitam sa nu il tratati cu seriozitate, ci ca pe un test de amuzament.Ti-ai studiat bine piciorul si ai aflat carei tipologii ii apartii :)? Te invitam atunci si sa patrunzi in tainele unei arte absolut fascinante si oarecum necunoscute, avand insa o traditie si o istorie bogata in Persia antica: PODOMANTIA (arta ghicitului in talpa picioarelor).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Tu carei tipologii ii apartii? Araba (Egipteana), Romana, Greceasca, Germanica sau Celtica?

Arta citirii piciorului este cunoscuta si in traditia chinezeasca a citirii diverselor parti ale corpului, dar mai ales in traditia Persiei stravechi (Iranul de astazi), fiind cunoscuta sub numele de podomantie (arta ghicitului in talpa piciorului). Conform acestei artei, mai putin cunoscuta decat chiromantia, insa poate chiar mai interesanta decat aceasta, forma si marimea degetelor de la picioare prezinta anumite semnificatii. Totodata, liniile de pe suprafata talpii, dar si forma si marimea acesteia pot dezvalui lucruri inedite despre personalitatea si destinul tau.

Cand oamenii sunt depresivi isi pun toata greutatea pe partea din fata a picioarelor lor, spune Jane Sheehan, specialist in reflexofolofie si autor a cartii “Let’s read our feet”, pentru telegraph.co.uk. Suficient de interesant incat sa va atragem atentia, nu? “Imaginati-va ca avem 26 de oase si 3000 de terminatii nervoase in talpa piciorului, trebuie ca se intampla multe acolo… ”afirma specialistul.

Conform reflexologului Jane Sheehan, un deget mic foarte mic denota o natura copilaroasa, ludica, iar un deget mic care se inclina la un anumit unghi tradeaza o personalitate nonconformista ce nu se supune conventiilor. Mai mult, abilitatea de a-ti misca degetul mic tradeaza un temperament agitat, dornic de schimbare, in opinia autoarei.

Daca degetele tale de la picioare au o forma usor ascutita – acest lucru arata o fire cheltuitoare, dar si dezechilibru. Iti place sa traiesti pe picior mare, insa nu manifesti acelasi entuziasm si atunci cand vine vorba de eforturi si munca multa. Vei reusi cu greu in viata si nu prin fortele proprii. Daca in schimb degetele tale sunt rotunde in varf – acest lucru tradeaza o fire emotionala, capabila de empatie si emotii puternice. La polul opus, degetele care au o forma mai patratoasa inspre varf trateaza o fire mai pragmatica si mai rationala.

Totodata, un deget indoit de la picior poate denota o puternica constientizare a propriilor ganduri, dar si teama de esec si tendinta de a da inapoi in fata responsabilitatilor. In cazul in care unul din degete este inclinat catre degetul mare – acest fapt tradeaza tendinta cuiva de a se agata de trecut. Daca in schimb unul din degete este inclinat catre degetul mic – acest lucru tradeaza o persoana care traieste in si pentru viitor. Degetele incovoiate denota ele un caracter servil, dar si tendinta de a face pe plac celorlalti si de a se preface, ascunzandu-si adevaratele ganduri. Conform expertului Jane Sheehan, ai o natura sentimentala si nostalgica daca cel de-al doilea deget de la piciorul stang este inclinat catre degetul mare.

Foto homepage: Arbore genealogic, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri