Revista success.com ne invata cum sa preluam chiar ACUM fraiele vietii noastre, devenind astfel mai implicati in propriile vieti si mai responsabili fata de ceea ce ni se intampla.

Revista success.com prezinta 30 de modalitati prin care putem prelua chiar ACUM fraiele vietii noastre, devenind astfel mai implicati in propriile vieti si mai responsabili fata de ceea ce ni se intampla. Aceste sfaturi ne invata cum sa avem succes in viata si in cariera si sa ne apropiem cu pasi inceti, dar siguri de implinirea visurilor noastre. Iata 22 dintre aceste sfaturi, conform revistei successs.com:

22 de sfaturi simple, dar puternice pentru a prelua controlul asupra vietii tale

articol via success.com

1. Identifica acele puncte din viata ta in care intampini blocaje. Fa pasi inspre a te debloca chiar daca acest lucru inseamna sa iesi in afara zonei de confort. Actiunea este singurul remediu impotriva fricii.

2. Dezvolta-ti egoul incercand sa iesi din tine si vazand cine esti in timpul zilei. Cum te comporti cu ceilalti? Iti place ce vezi? Daca nu, modifica-ti comportamentul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Foto Directie viata, Shutterstock

3. Identifica care sunt punctele tale forte si asigura-te ca le folosesti in profesia ta. Daca faci aceste lucru, foarte probabil ca ti-ai descoperit pasiunea.

4. Iti este frica sa vorbesti in fata celorlalti? Pregatirea si practica te poti ajuta sa obtii discursul perfect. Oh, si nu uita sa iti acorzi tie insati un discur energic si pozitiv. Poti sa o faci!

5. Asigura-te ca ai un somn de buna calitate. Nu doar 8 ore iti vor mentine mintea ascutita, ci si o noapte odihnitoare. Expertii recomanda tuturor 8 ore de somn si odihna.

6. Scrie ca sa realizezi. Scrie-ti pe o foaie de hartie telurile si visurile tale pentru a-ti confirma tie insati ca ai intrat in joc. Este ca si cum ai pune pe usa vietii tale un mesaj cu “Deschis pentru afaceri”.

7. Pastreaza cu tine tot timpul un carnetel. Daca te trezesti la 3 a.m cu o idee grozava, noteaz-o. Un carnetel gol devine o cutie de sugestii pentru creierul tau, deschizandu-te catre idei noi.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

8. Gandeste-te la o amintire preferata. Cand mintea ta este supraincarcata, o amintire frumoasa te poate relaxa mental. Si te poate face totodata sa zambesti.

9. Dezvolta-ti o dragoste pentru a invata.

10. Ia-ti angajament fata de visurile tale. Sa nu iti fie frica si sa nu fii prea mandra sa faci sacrificii pe termen scurt pentru a-ti implini visurile.

Foto homepage: Control viata, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri