27 Octombrie 2008 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ionela si Nicu sunt casatoriti de 30 de ani, dar iubirea dintre nu pare a fi palit odata cu anii. Inca se mai tin de mana cand se plimba, gatesc impreuna, isi spun „te iubesc” si atunci cand nu sunt singuri si inca... mai fac dragoste. Oricat de mult as admira acest cuplu, nu as vrea niciodata sa imi imaginez ce se intampla in patul conjugal.

Am fost dezamagita ca un pilot pentru un serial cu o distributie de exceptie si un scenariu spectaculos a fost respins. Este vorba despre povestea unui om casatorit care realizeaza ca viata lui nu mai poate continua in minciuna si ca trebuie sa faca ceva pentru a nu se mai simti captiv intr-un trup de barbat. Suntem mai deschisi, dar parca nu atat de deschisi. Nu vrem sa stim ce se petrece in sufletul acelui om. Este o minoritate, o anomalie.

Sunt femeie si sunt heterosexuala. Ma gandesc ca aveati nevoie de acest raspuns in tmp ce imi citeati randurile. Nu am scris pentru a face o pledoarie pentru homosexualitate. Mi-am insirat doar cateva dintre motivele pentru care nu sunt de acord cu prejudecatile pe care le caram dupa noi. Nu inteleg motivele pentru care respingem cuplurile de acelasi sex. Poate ma ajutati… De ce nu sunteti toleranti fata de homosexualitate? Si daca nu ati avea o problema sa fiti prieteni cu un cuplu de homosexuali, de ce credeti ca majoritatea oamenilor nu ar putea face asta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

O cititoare fidela


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri