Exercitiu de Deblocare Energetica: Cum sa te 'cureti' energetic cand ai cea mai mare nevoie

12:02, 19 Februarie 2014 publicat în Lifestyle3373 share-uri

Iata un exercitiu de deblocare energetica care poate face minuni pentru un suflet 'intoxicat'. Poate ca nu ofera solutia perfecta la problemele stresante, dar ne curata energetic atunci cand avem cea mai mare nevoie. Descopera si care este cea mai eficienta formula de deblocare energetica!

Sa nu faceti ca mine. Multa vreme am iertat cu mintea, am iertat asa, "social". De aceea, viata mi-a adus si mai multe lectii in care sa dovedesc ca am invatat sa iert cu inima.

Am descoperit iertarea adevarata de foarte putina vreme. Nici nu conteaza daca vorbesc sau nu cu cineva. Important este faptul ca, atunci cand ma gandesc la persoana respectiva, in sufletul meu sunt ganduri bune si lumina. Reflecta indelung asupra a ceea ce este nevoie sa ierti in existenta ta. Nu uita sa te ierti si pe tine insati/insuti, indiferent ce ai fi facut in aceasta viata.

Citeste si:
Tăierea și vindecarea Cordonului Eteric - Firul energetic invizibil...
Tăierea și vindecarea...

Lasa tot gunoiul energetic sa iasa afara, repetand mental: "apa curata, apa binecuvantata, curata tot raul din mine".

Cand simti ca ai eliberat bolovanii neiertarii, poti lasa apa de la dus sa curga din crestet pana in talpi. Foarte important! Dupa aceasta baie, seteaza-ti soneria telefonului astfel incat, de cate ori suna, sa-ti aminteasca faptul ca este nevoie sa ierti. Poti descarca o melodie care sa contina cuvantul iertare. Sau poti seta un mesaj din agenda care sa-ti reaminteasca despre lectia iertarii! Doamne-ajuta!
 

Citeste si:
Karma de familie: Semne că porți pe umeri karma familiei tale și că...
Karma de familie: Semne că...

un articol de Alina Neagu, expert Garbo

Alina este autoarea Revistelor "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal by Alina Neag.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri