19 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 210 share-uri

Iata un exercitiu de deblocare energetica care poate face minuni pentru un suflet 'intoxicat'. Poate ca nu ofera solutia perfecta la problemele stresante, dar ne curata energetic atunci cand avem cea mai mare nevoie. Descopera si care este cea mai eficienta formula de deblocare energetica!

de Alina Neagu, expert Garbo

Autor Revista Normal despre paranormal

____________

Te simti uneori epuizat/a, fara pofta de viata?Te coplesesc problemele si nu mai vezi nicaieri o solutie?

Uneori, o baie cu plante aromate, insotita de un exercitiu de deblocare, face minuni. Poate ca nu ofera solutia minune la problemele stresante, dar ne curata energetic atunci cand avem cea mai mare nevoie. Preferabil sa nu ne culcam cu mintea si sufletul "intoxicat" si sa facem baia seara, ca sa adormim imediat dupa aceea. (fara tv, internet sau alte surse care pot strica tot efectul baii). Exista cateva reguli de baza! 

- Evitati pe cat posibil produsele din industria cosmetica; folositi doar sare de mare (daca va permite organismul) si plante- levantica, musetel, busuioc etc. Atentie! Baia despre care va vorbesc nu este pentru igiena corporala; aceasta se efectueaza inainte!

- Nu umpleti cada, exista riscul sa adormiti. Este suficient ca apa sa va acopere gleznele si incheieturile mainilor, atunci cand stati in sezut. La nivelul talpilor si al mainilor se gasesc importante noduri energetice prin care se elimina "gunoiul" energetic. Prin gunoi energetic inteleg autocompatimirea, critica nefondata si distructiva, cautarea vinovatilor, agresivitatea etc. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

- Reglati-va respiratia si eliberati-va mintea din incordarea cotidiana. Cand ati obtinut starea de relaxare dorita, incercati sa va concentrati asupra unui cuvant miraculos: IERTAREA.

Una dintre cele mai eficiente Formule de Deblocare Energetica este IERTAREA.

Iertarea care vine din suflet. Sa ai puterea sa-l ierti pe cel care ti-a facut rau. Sa intelegi ca el este parte a unei situatii care te ajuta sa evoluezi spiritual si sa-ti izbavesti sufletul. Acesta este un capitol asupra caruia insist...mie, personal, imi iese mai greu. Poate ca sunteti mai multi ca mine. Nu stiu ce nu ma "lasa " sa iert: teama de a nu fi ranita din nou sau gradul meu de agresivitate; sau, poate, orgoliul acela inutil de a arata "cine-i mai tare"?!... de parca ar conta!

Foto homepage: Energie, Yoga via Shutterstock

Foto int: levantica, baie parfumata via Shutterstck

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri