Sa fie doar un joc al vietii faptul ca v-ati cunoscut intr-o anumita zi a saptamanii? Ca v-ati cunoscut duminica si relatia voastra urmeaza drumul fericirii? Sau ca v-ati cunoscut intr-o zi de marti si nici voi nu intelegi de ce va loviti de atatea conflicte si neintelegeri cand va iubiti atat de mult? Astrologia ne invata ca nu. Viata se poate juca cu noi, insa destinul nu o face niciodata. Ziua in care v-ati cunoscut imprima relatiei voastre un anumit traseu existential, poarta in ea indiciile compatibilitatii sau ale incompatibilitatii dintre partenerii unui cuplu. Iata deci ce dezvaluie despre evolutia relatiei ziua in care v-ati aflat unul pe celalalt:

Daca v-ati cunoscut Miercuri -Ziua de miercuri mai este cunoscuta si sub numele de ziua nelinistii, insa nu neaparat o neliniste negativa. In relatia voastra exista mai multe divergente, insa reusiti sa le depasiti cu bine de cele mai multe ori. Puteti construi o relatie puternica si de lunga durata daca invatati sa va stapaniti impulsurile si daca mai domoliti din intensitatea sentimentelor. Relatia celor care s-au cunoscut miercuri are nevoie de aer si de spatiu. Pentru a lasa relatia sa respire, asigurati-va ca nu-o consumati tot oxigenul partenerului.

Daca v-ati cunoscut Joi

Joi este ziua bucuriei, a declaratiilor arzatoare si a avantului, insa va considerati mult prea intelepti si detinatori de adevaruri nestiute ca sa va lasati in voia pasiunii. Va este frica de sentimentele celuilalt si aveti in permanenta tendinta de a va detasa de ele. Daca invatati sa descoperiti impreuna viitorul, acesta se arata minunat. Daca va construiti un scop comun, debarasandu-va de modul naiv in care priviti lucrurile, puteti ajunge sa cunoasteti fericirea in doi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Daca v-ati cunoscut Vineri - Cei care s-au cunoscut intr-o zi de vineri sunt protejati si aparati de rele si intrigi. Sunteti total opusi ca si caracter si mentalitate, insa aveti destinul de partea voastra. Dragostea pentru voi este o scanteie care apare, dispare si apare din nou mai stralucitoare si mai frumoasa. Nu va coordonati intotdeauna in materie de visuri, opinii sau viziuni asupra lucrurilor din jur, insa ceea ce-i lipseste unuia gaseste completare in celalalt.

Daca v-ati cunoscut Sambata – Sambata este considerata o zi fara noroc pentru indragostiti. Un nor de nesiguranta si teama pluteste asupra voastra atunci cand vine vorba de concretizarea relatiei printr-o casatorie. Sunteti mult prea diferiti si mult prea orbi ca sa vedeti ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Astrele influenteaza acest cuplu intr-un mod nefast. Se prevede o relatie zbuciumata, o relatie care arde si consuma, insa nu conduce la nimic bun. Relatia voastra o sa treaca prin schimbari atat de neobisnuite, incat nici voi nu o sa stiti unde se termina realitatea si unde incepe cosmarul. Pe parcurs, veti fi dezmagiti unul de celalalt.

EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri