10 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 158 share-uri

Cate dintre aceste obiceiuri le bifezi?

6. Imbratisati-va cand va intalniti

Pielea noastra are o memorie a imbratisarii, a iubirii care este transmisa prin acea imbratisare. De asemenea are memoria atingerii negative (abuzul) dar si a neatingerii, adica a neglijarii. Partenerii care isi transmit iubirea prin imbratisari isi mentin pielea imbaiata in aceasta senzatie a atinegrii pozitive.

7. Spuneti-va te iubesc si sa ai o zi frumoasa, in fiecare dimineata

Aceasta este o moadalitate excelenta prin care va puteti incepe ziua cu rabdare si toleranta. Este modul cum fiecare va pregatiti sa infruntati stresul de zi cu zi: trafic, cozi interminabile, alte turbulente.

8. Spuneti noapte buna in fiecare noapte, indiferent de starea pe care o aveti

Aceasta arata ca, indiferent cat sunteti de suparati pe el sau ea, vreti in continuare sa fiti in acea relatie. Aceasta arata ca ceea ce tu si partenerul tau aveti in comun, este mai puternic decat orice incident.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

9. Asigurati-va in fiecare zi ca partenerul sau partenera sunt o.k. in timpul zilei

Sunati-va partenerul sau partenera in timpul zilei ca sa verificati ce mai face, daca le merge bine. In felul acesta, dupa programul de lucru veti fi mult mai conectati. De exemplu, daca stiti deja ca partenerul sau partenera a patit ceva in timpul zilei, puteti intelge mai usor de ce este posibil sa fie cu un nivel de energie mai scazut seara.

10. Fiti mandri sa fiti vazuti alaturi de partener/a in public

Cuplurile fericite sunt fericite atunci cand apar in publiuc si isi manifesta un anume tip de afectiune - se tin de mana, isi apropie umerii sa

Foto: homepage; Shutterstock.com; cuplu, cuplu fericit, iubire, inimioare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri