Aceasta scrisoare, dar mai ales fotografia miresei care plange citind cuvintele iubitului ei, au facut inconjurul internetului.

V-am facut cunoscuta, nu cu mult timp in urma, Scrisoarea de dragoste a unui arab catre femeia pe care o iubeste

Este timpul pentru o perspectiva occidentala:

Draga mea,

Niciodata, ca in seara aceasta, nu m-am simtit mai increzator cu privire la orice decizie pe care am luat-o vreodata. Cand te-am cerut in casatorie, acum doi ani scursi repede, am stiut ca tu esti femeia perfecta pentru mine.

Lunile, zilele si momentele care ne-au condus catre ziua finala a nuntii au fost extraordinare si tu mi-ai amintit mereu de ce m-am indragostit de tine, inca de la inceput. Cu sinceritate iti marturisesc ca esti o persoana deosebita in interior si in exterior si probabil ca nu iti spun acestea inde-ajuns.

Cred ca este normal ca majoritatea oamenilor sa aiba emotii inainte sa se casatoreasca. Cred ca este de inteles, casatoria fiind un angajament care iti schimba viata. Cu toate acestea, este un sentiment pe care n-am sa-l mai simt vreodata. In timp ce scriu aceasta scrisoare, mai mult decat sa imi fie teama de ceea ce va fi in viitor, sau de cum ar fi fost fara tine, sunt aici, multumit pe deplind de modul cum s-a aranjat viata.

Daca viata mea s-ar derula de o mie de ori, iti spun cu onestitate ca nu as vrea sa schimb nici cel mai mic amanunt. Tu esti cu adevarat cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat vreodata. Inca de cand te-am intalnit, am simtit acest lucru fata de tine. E acel moment care ne-a adus unul langa celalalt, cand abia intrasem la liceu. E acelasi sentiment care ne-a tinut impreuna la facultate si in anii de adulti tineri. Este sentimentul care ne-a tinut aproape la bine si la greu. Sentimentul despre care iti vorbesc este desigur, IUBIREA. Si, draga mea, "Te Iubesc!"

Considera ca acesta este un “Da”, premergator. Este o promisiune ca iti voi fi alaturi in vremuri grele si in vremuri bune. Este o promisiune ca am sa te iubesc si am sa te respect in fiecare zi a vietii mele,

Viitorul tau sot.

Click dreapta pentru a o vedea pe mireasa citind scrisoarea; este vizibil emotionata, iar bucuria lor este impartasita cu o lume intreaga! :)

Sursa imaginilor: imgur.com

Iti mai recomandam:

A fi iubit de cel pe care il iubesti

Stiti ce inseamna sa iubesti pe cineva? Sa-l aduci in tine.

Ce este iubirea? 13 raspunsuri SURPRIZA pe care le dau copiii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri