12:12, 4 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 569 share-uri

Sa poti zice: 'Te port in mine, te port in suflet, te port in visuri, te port in brate'.

Pentru ca suntem in postul Craciunului si se presupune ca ar trebui sa fim mai aproape ca niciodata de Dumnezeu, de bunatate si de iubire, va propunem spre lecturare un citat superb despre ce inseamna a iubi cu adevarat pe cineva. Citatul apartine arhimandritului Teofil Paraian.

Stiti ce inseamna sa iubesti pe cineva?

Foto Dragoste, Cuplu via Shutterstock

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

"Stiti ce inseamna sa iubesti pe cineva? Sa-l aduci in tine. Sa nu-l lasi langa tine. Sa nu-l lasi departe de tine. Sa-l aduci aproape de tine. Sa-l imbratisezi. Sa-l transferi din afara inlauntru. Sa-l aduci in suflet. Sa poti zice: 'Te port in mine, te port in suflet, te port in visuri, te port in brate'. Si daca nu spui lucrul acesta si daca nu poti spune lucrul acesta, sa stii ca nu iubesti. Nu-i iubesti nici pe cei despre care crezi ca-i iubesti. Nu-i iubesti pe aceia de care vrei sa scapi. Nu-i iubesti pe aceia pe care nu-i apropii. Nu-i iubesti pe aceia pe care nu-i ajuti. Nu-i iubesti pe aceia pe care nu-i mangai. Nu-i iubesti pe aceia pe care-i bruschezi. Sa luam aminte la toate lucrurile acestea si sa stim ca iubirea aduce si durere cand nu poti face ceva pentru omul pe care-l iubesti.”

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Extras din cartea „Ganditi frumos” (cuvantari la ocazii speciale), Arhimandritul Teofil Paraian, edit. Teognost, Cluj-Napoca, 2006)

Foto homepage: Inima via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri