3 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Miscarea aduce multe beneficii copiilor in dezvoltare, cu atat mai mult cu cat programele de miscare sunt controlate si ghidate de catre un specialist.

Informatii via Madness Dance

Miscarea aduce multe beneficii copiilor in dezvoltare, cu atat mai mult cu cat programele de miscare sunt controlate si ghidate de catre un specialist.

Dansul reprezinta una din cele mai expresive forme de miscare, prezentand mai multe beneficii pentru cei mici.

  • asigura o dezvoltare armonioasa a scheletului si musculaturii
  • dansul creste increderea in sine, stimuleaza memoria si dezvolta spiritul de competitie
  • dezvolta expresivitatea si limbajul non-verbal
  • elimina tensiunile interioare si ajuta in controlul tulburarilor comportamentale
  • amelioreaza pozitiile vicioase ale scheletului si coloanei vertebrale
  • dansul creste stima de sine si reprezinta o sursa de distractie pentru copii.

Ce tipuri de dans sunt benefice copiilor?

Parintii adesea prezinta nelamuriri atunci cand vorbim despre stilurile de dans pe care micutii urmeaza sa le invete. De aceea voi detalia in articolul curent informatii despre principalele tipuri de dans indicate copiilor si beneficiile acestora in populatia infantila.

Dansurile de grup

Dansurile de grup ajuta copiii sa socializeze si sunt indicate atat grupelor de incepatori, cat si celor de performanta. Dansurile de grup permit alegerea miscarilor de catre instructor urmarind gradul de dificultate a acestora, precum si varsta carora sunt indicate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Copiii descopera astfel coregrafii distractive pe ritmuri antrenante, iar daca aceste coregrafii contin si secvente de miscari libere, pot aprofunda dezvoltarea motrica si expresivitatea fiecarui copil.

In cadrul coregrafiilor de grup sunt incluse si dansurile populare romanesti, foarte vesele si educative pentru cei mici. Despre dansurile traditionale romanesti specialistii eurpeni in terapie prin dans considera ca acestea ar trebui incluse in programele terapeutice, avand efecte fantastice asupra organismului si spiritului.

Foto int: Dans copii via Shutterstock

Foto homepage: Balet via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri